(Reuters)
(Reuters)

Rabio zaradio tri krvava kratera, Juve oštećen za penal (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.05.23. | 01:12

"Odmah sam pokazao posledicu udarca sudiji, ali nije reagovao..."

Jedan od većih fudbalskih testova jesu utakmice protiv Sevilje četvrtkom, a Juventus je prvi čin polufinala Lige Evrope protiv Kraljice ovog takmičenja uspeo da okonča neporažen. Bili su Bjankoneri u nezavidnoj situaciji, imali gol zaostatka od 26. minuta, a nadoknadili su ga u dubokoj sudijskoj nadoknadi. Istina, mogli su i ranije da sudija Danijel Zibert nije napravio propust u 85. minutu.

Naime, mladi francuski štoper Loik Bade startovao je na zemljaka Adrijena Rabijoa, a Stara Dama nije dobila jedanaesterac. Pritom se ni VAR nije umešao, a na usporenom snimku se videlo da Bade nije imao nameru, ali da je ipak neoprezno startovao otvorenim đonom na potkolenicu veziste Juvea.

Izabrane vesti

Rabijou su na tom delu tela ostali krvavi tragovi, što se jasno videlo i na fotografijama koje su dospele u javnost nakon duela.

"Odmah sam pokazao posledicu udarca sudiji, ali nije reagovao. VAR se nije oglasio, nisam jedan od onih koji se žale, ali momentalno sam osetio da mi je pokupio nogu. Zbog toga sam i ostao na zemlji, a i nakon utakmice kada sam video snimke, činilo mi se da je penal čist. Ali sudija je odučio drugačije", rekao je Francuz.

Uz njega je stao i saigrač Leonardo Bonuči.

"Mislim da su Rabijoovi protesti opravdani. Sudija se nije oglasio, ali to je bila nespretna intervencija koja je ugrozila bezbednost igrača", rekao je štoper Juventusa.

Masimilijano Alegri je ostao miran i dostojanstven, iako je pitanje kakvog bi stava bio da je Juventus kojim slučajem izgubio, odnosno da nije pronašao mrežu Sevilje u sedmom minutu nadoknade.

"Nikada ne komentarišemo suđenje, niti govorimo bilo šta o sudijama. Moramo da prihvatimo njihove odluke. Pozitivna stvar je što nismo ustuknuli, niti primili drugi gol. Sudija će sam videti da li je bio penal ili ne. Moramo da razmišljamo o terenu. Već smo dovoljno dali na nepovoljne epizode ​​i potrošili mnogo energije van zelenog pravougaonika. Želja je finale i zato moramo biti samouvereni”, zaključio je popularni Maks.


tagovi

JuventusSeviljaAdrijen Rabio

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara