Petrović (©MN Press)
Petrović (©MN Press)

Raća Petrović: Partizan čas ima, čas nema predsednika, ne znam šta se dešava

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.01.24. | 12:51

„Rezultati su problematični, ali više me brinu stvari oko organizacije kluba“, kaže bivši as crno-belih

Cveće ne cveta u Partizanu iako je osvojio jesenju krunu i imao dva solidna transfera u zimskom prelaznom roku.

Navijače to neće odobrovoljiti da prekinu bojkot i vrate se u Humsku, a glas da tu stvari ne stoje kako bi trebalo digao je i Radosav Petrović, nekadašnji reprezentativac i dugogodišnji prvotimac crno-belih.

Izabrane vesti

"Rezultati Partizana poslednjih godina su problematični, ali mene brinu neke druge stvari koje se odnose na organizaciju kluba i finansijsku situaciju. Sve češće i glasnije se govori o krizi u tom segmentu rada. Klub nema predsednika, pa ga ponovo ima i imam utisak da nikome nije jasno šta se tu zapravo dešava", rekao je Petrović za Arenu Sport.

On je naglasio da ne razume kako funkcioniše klub poslednjih godina.

"Mi imamo Upravni odbor koji bira članove Skupštine, a onda ta ista Skupštona bira Upravni odbor i sve je to konfuzno. Partizanovi navijači i sportska javnost ne znaju ni koliki je dug kluba. Određeni ljudi iz uprave kad su preuzeli klub su govorili o tom dugu, a on je sada višestruko uvećan i ako sam dobro shvatio, on samo raste. Ukoliko se ovako nastavi taj problem će biti nerešiv".

Da sve to može da se popravi, smatra Petrović, pokazatelj je Košarkaški klub, koji je procvetao od dolaska Željka Obradovića.

"Imao je Partizan i duži period bez osvojene titule, doduše u mnogo većoj zemlji i kvalitetnijoj ligi, ali je sve to preživeo, pa će preživeti i ovo. Optimizam mi uliva energija koju je u košarkaški klub doneo Željko Obradović, a ona se, bez obzira na bojkot najvatrenijih pristalica kada su domaće utakmice u pitanju, preliva i na tribine fudbalskih mečeva i nadam se da će Obradović još dugo ostati u Partizanu", poručio je Radosav Petrović.

 


tagovi

Radosav PetrovićFK PartizanMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara