Komentari na vest

Račić opet starter, a Stevanović ni na klupi

J

Joksa1986

pre preko 1 godinu

To su ti talenti ,nisu u stanju da budu ni na klupi u ekipi koja je 15 u ligi :(
S

Svan

pre preko 1 godinu

F. Stevanović pseudo-talenat koji je ovde bio maksimalno izguran i izvikan, nije mogao ni u Herevenu ni sada u Santa Klari da vidi teren. Pitanje da li bi pravio razliku u IMT-u ili Grafičaru ili nekom Superligašu koji se bori za opstanak.
t

terazijan

pre preko 1 godinu

Partizan i zvezda sada teško da imaju talenat Fićovog kalibra, osim Baždara i Mijatovića kiji su bolji, ostalo je smešno i porediti. Za Nemanju Jovića, Radulovića, Gavrića, Nikolića, Mituljikiće, Petkovića, Terzića, Lakčevića, L.Pavlovića, i slične poluproizvode, F. Stevanović je bukvalno izmislio fudbal.
J

Joksa1986

pre preko 1 godinu

terazijan@mali Radulovic je za njega Ronaldo licno...

Sakur

pre preko 1 godinu

E moj ti, Stevanovic samo moze vodu da nosi nabrojanima. Da vredi, igrao bi negde. Ali mu je bitna frizurica od fudbala, a od takvog ne biva igrac
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Filip Stevanović, Andrija Radulović, Viktor Rogan, Nikola Čolić, Lazar Slavković, Filip Žunić, Uroš Knežević, Nemanja Jović, Filip Vasiljević + ostali ... nekada davno, kada su bili "mali" ... = Partizan 2002.
t

terazijan

pre preko 1 godinu

Radulović sem dobre levice nema ni jedan kvalitet. Neupotrebljiv za ozbiljan fudbal. Fizički nestvarno limitiran. Ali videćete ubrzo.