Uroš Đurđević (©Starsport)
Uroš Đurđević (©Starsport)

Radamel Falkao kao rezervna opcija Urošu Đurđeviću: Kako je propao transfer u Primeru

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.09.21. | 12:21

Srpski napadač je bio prva opcija za Rajo Valjekano, ali...

Dve utakmice bez gola i onda raspucavanje protiv Granade (4:0). Ali svima u Rajo Valjekanu je bilo jasno da je pojačanje u špicu neophodno ako se želi ostati u Primeri. Nažalost po klub iz madridskog predgrađa, Uprava nije uspela da realizuje prioritetan plan da dovede Uroša Đurđevića.

Umesto toga moraće da se „zadovolji“ Radamelom Falkaom. Šalu na stranu, svima je jasno da je Kolumbijac na vrhuncu bio daleko ispred Đurđevića, ali njemu je već 35 godina i Rajo je tražio dugoročnije rešenje.

Izabrane vesti

Prema informacijama Mozzart Sporta nudio je Sportingu iz Hihona obeštećenje od 5.500.000 evra za 27-godišnjeg Đurđevića, koga je identifikovao kao prvu želju. Međutim, Sporting nije uspeo da u kratkom roku pronađe zamenu za fudbalera koji je prošle sezone postigao 22 gola u Segundi i transfer je propao.

Pokušao je onda Rajo i sa Marijanom Dijazom, sve dogovorio sa Realom oko pozajmice, ali napadač iz Dominikanske Republike nije želeo da napusti Kraljevski klub, pa se moralo opet u potragu.

Kako je Galatasaraj raskinuo ugovor sa Falkaom otvoren je put za povratak iskusnog golgetera u Primeru. Navodno, treba samo da se ozvaniči. Ovog puta se doduše neće boriti za trofeje, ali bi trebalo da bar privremeno reši sve Rajove probleme sa efikasnošću. Kako bi bili sigurni, Rajo je iz Valjadolida na pozajmicu doveo i 30-godišnjeg Serhija Gvardiolu.



tagovi

Uroš ĐurđevićRadamel Falkaoletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara