Marko Jevtović protiv Alekse Vukanovića (© Star sport)
Marko Jevtović protiv Alekse Vukanovića (© Star sport)

Radi se na još jednom povratniku: Partizanova ideja – Marko Jevtović

Vreme čitanja: 2min | sub. 22.01.22. | 11:52

Angažman bivšeg fudbalera Konje ne isključuje želju za potpisom Mijailovića iz Čukaričkog, pominje se i Fejsa

U ovom trenutku ima Partizan desetoricu povratnika, ne bi bilo iznenađenje da početak prolećne sezone dočeka tako što bi mogao da formira kompletan tim. Posle rastanka sa Aleksandrom Šćekićem (čeka se ozvaničenje saradnje sa poljskim Zaglebjem) rodila se u klubu ideja o angažmanu još jednog centralnog veziste, a za oko ljudima iz struka zapao je – Marko Jevtović.

Dobri poznavaoci prilika na Topčiderskom brdu sećaju se golova Leonarda i Uroša Đurđevića u nezadržvom pohodu na duplu krunu 2017, miljenik navijača bio je i Everton Luiz, klicalo se Leandreu Tavambi, ali trener Marko Nikolić gajio je ogromno poštovanje prema 28-godišnjem vezisti i neretko javno isticao njegov značaj za ravnotežu tima. Na sličan način Jevtovića vrednuje i aktuelni šef stručnog štaba Aleksandar Stanojević u čijoj postavci, očigledno, ima mesta za fudbalera koji Humsku dobro poznaje, jer je za crno-bele pre selidbe u inostranstvo odigrao 102 utakmice.

Izabrane vesti

Zato ovih dana iznad Topčiderskog brda figurira ime Marka Jevotivića, kao fudbalera koji bi mogao da zameni upravo Aleksandra Šćekića, s tim što, javlja Sportski žurnal, to ne isključuje pokušaje da se rukovodstvo Čukaričkog odobrovolji i pusti Srđana Mijailovića. Iako su slični tipovi igrača, u taboru lidera Superlige vide Jevtovića kao box to box opciju, čak je i sam Stanojević u rezimeu učinjenog tokom jeseni nagovestio da bi posegao za novim rešenjem ukoliko Šćekić ili Zdjelar napuste klub. A to se upravo desilo.

Uloga Srđana Mijailovića je priča za sebe i, kako kažu u Partizanu, nije povezana sa eventualnim povratkom Marka Jevtovića, koji je minule tri i po godine proveo u Turskoj i Kataru. Najpre kao član Konje sve do jula prošle godine kad mu je istekao ugovor, da bi kasnije potpisao za Al Ahli iz Dohe.

U neformalnim krugovima sve glasnije se pominje i ime Ljubomira Fejse, još jednog nekadašnjeg prvotimca Partizana – Stanojević ga dobro poznaje iz prvog mandata – za slučaj da se neka od navedenih opcija ne realizuje. Mada, kad su crno-beli inicijalno kontaktirali nekadašnjeg člana Olimpijakosa i Benfike nije bio raspložen da se vraća u srpski fudbal...


tagovi

Marko JevtovićFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara