Komentari na vest

Radnički desetkovan na Partizan

G

Gostyuyu

pre preko 1 godinu

Nema na cemu komsije

mosic.zivan@gmail.com

pre preko 1 godinu

"наивно примио два гола у надокнади времена" па је Партизан изједнаћчио 3:3. ХАХХАААХХАХХАХХААХХАХХАХХА
n

neeemaaaaa

pre preko 1 godinu

veze lalate samo oh tuci ko sto si nas tukao i nek se bore ko protiv nas i dostaaa....
V

Voždovački

pre preko 1 godinu

Nema potrebe od 1946 pisati ovakve naslove jer to se zna da ni u SFRJ ni SCG ni Srbiji ni Evropi protiv JSD-a nikad niko nije igrao u punom sastavu, evo sad Nica rezervni, ovaj Radnički igrao divljački protiv Zvezde i sad bi baš voleo da ih JSD pokrade pa neka tu kukaju.
G

Gostf he go ug

pre preko 1 godinu

mogu da zamislim kakva bi kuknjava tek bila za takvu igru da je ostalo 1:1...
v

veliki partizanovac

pre preko 1 godinu

Sine , kad si ti roden ??? Crvena zvezda je ta bila u SFRJ,SiCG, i danas protezirana kao ovaj....beli medved, a ne Partizan !!! Bili su godinama protezirani kod sudije,fudbalskog saveza i zajednicu prvoligasa i mnogih imucnih i velikih .....politicara !!! Iskreno 5-7 titula je uprava zvezde sa sudijama, kradama, prevarama uzela titule ! Ja kao partizanovac i bivsi grobar ne mrzim igrace i navijace zvezde, jer igraci se bore i znoje na terenu zbog tog grba, navijace cenim jer vole svoj klub, kao sto ja volim ...Partizan !!! Sustina je u svemu tome ''kuhinja otrova'' -- uprava i bivse uprave Crvene zvezde ! Zasto ni dan danas Dzajic i Cvetkovic ne ....pricaju -- jer je Cvetkovic dao i uznajmio novac ...Partizanu ??? Zasto Piksi i Savicevic ne mogu vise da kroce na ...Marakanu ??? Zasto Miljanic nije vise krocio na Marakanu, a ja sam ga licno video u lozu Partizana 1978 ili 1980 ??? Da je on znao na SP 1974 u Nemackoj, mozda bi poveo i nekog igraca iz Partizana, a ne vecinu iz zvezde, Hajduka, Sarajeva, Zeljeznicara, Veleza !!! Zasto je Vladimir Stojkovic doleteo iz Arabije da gleda Partizan u Nicu uzive, a nije dosao u Beograd da gleda ....Crvenu zvezdu ???
B

Boc

pre preko 1 godinu

Kad Partizan gostuje..
G

Gost1717

pre preko 1 godinu

Ne shvatam onako prljavu igru kao protiv Zvezde. Zato sad i nemate igrace..razumem borbu i sve..ali krljanje takvo dugo nisam video, a igrac ima zuti vec, nije.mi jasno..onaj iz Gane, ili odakle udari Miluna ladno u glavu..a zna da postoji var..
G

Gost43

pre preko 1 godinu

Nadajte se da ne primite treci jer ce biti pet !

Bojank91

pre preko 1 godinu

Dobro je da imaju 11 igrača koliko su nasrtali, tukli i vukli.