Radnički i Voždovac čekaju Hajdina, on čeka – inostranstvo

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.08.20. | 17:00

Samo je poznato da neće nositi crveno-beli dres ove sezone

Došao je sa pozajmice iz Voždovca, prošao kompletne pripreme, ali nije ubedio Dejana Stankovića da u narednoj sezoni može da bude ozbiljna opcija. I pored toga što je Crvenoj zvezdi potreban još jedan levi bek, kao alternativa Milanu Rodiću, izvesno je da Stefan Hajdin neće u narednoj sezoni da nosi dres srpskog šampiona.

Dugokosi momak iz Gline i Crvena zvezda već traže model kako da raskinu ugovor koji važi do decembra ove godine. Imao je dobru sezonu u Voždovcu visoki levi bek, upisao pet asistencija i igrao standardno u dresu Zmajeva. Dovoljno razloga zbog kojih Voždovac ponovo želi da u svojim redovima vidi Hajdina.

Izabrane vesti

Pored toga momak koji je u Superligi igrao za Spartak, ima otvoreni poziv Radničkog iz Niša da sledeću sezonu provede na Čairu... Pozive superligaških klubova Stefan Hajdin je sortirao, ali nije želeo da na prvu loptu da potvrdan odgovor Voždovčanima ili Nišlijama.

Iz prostog razloga, što se nada da će karijeru nastaviti u inostranstvu.

Stefan Hajdin je došao u Crvenu zvezdu u zimskom prelaznom roku 2018. godine. Imali su na Marakani velika očekivanja, projektovali ga kao zamenu za Milana Rodića, ali... U eri Vladana Milojevića i Dejana Stankovića, Hajdin je skupio svega 10 takmičarskih mečeva za crveno-bele. I upisao četiri asistencije. 


tagovi

Stefan Hajdin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara