Radnički iz Sremske Mitrovice smenio trenera pred dolazak Crvene zvezde

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.03.23. | 12:10

Dejan Nikolić posle 15 meseci napustio klub

Šok terapija u Radničkom iz Sremske Mitrovice i to uoči dolaska Crvene zvezde u osmini finala Kupa Srbije (sreda, 15.00). Dejan Nikolić više nije trener ekipe, a ime njegovog naslednika biće poznato u narednim danima, piše Sportski žurnal.

Radnički od starta proleća nije ostvario pobedu. Prvo je poražen od Vršca (1:2), a potom je remizirao sa Mačvom (0:0), Loznicom (1:1) i Radom (2:2).

Izabrane vesti

Nikolić je u Sremskoj Mitrovici proveo 15 meseci, a ekipu je trenutno preuzeo dosadašnji pomoćnik Dejan Grujić. On će verovatno voditi tim i protiv Crvene zvezde.

"Sve što je Radnički ostvario produkt je predanog rada svih u klubu. Tokom boravka u Mitrovici imao sam izuzetnu saradnju sa svima i to je bio preduslov za skor od samo dva poraza u 18 utakmica. Iz kluba i grada nosim lepe uspomene, možda nam se u budućnosti putevi ponovo ukrste. Radnički ostaje moj klub i biću verni navijač, bez obzira što je došlo do rastanka nema negativnih emocija, ni u jednom trenutku nisam doživeo bilo kakvu neprijatnost. Uprava je zaključila da bi trebalo uvesti neko osveženje u stučni štab i poštujem odluku", rekao je Nikolić za Žurnal.

Radnički je u prethodnoj rundi izbacio favorizovani Partizan na svom terenu, pa ostaje da se vidi da li može da napravi još jednu senzaciju u najmasovnijem klupskom takmičenju u našoj zemlji.


tagovi

Kup SrbijeDejan NikolićRadnički Sremska Mitrovica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara