Komentari na vest

Radnički našao bonusa – stiže bivša Partizanova "desetka"!

K

Kon

pre oko 1 godinu

Dečko ima štofa, ali i puno nedostataka. Agresivnost, duel igra, snaga, sve to može da se popravi ali treba vremena i puno rada. Ovako deluje kao mladi lipicaner.
p

postic

pre oko 1 godinu

Dovesce Lalat njega u red
G

Grof Monte Kristo

pre oko 1 godinu

Dečko kida na FM 21.
L

Licno

pre oko 1 godinu

Momak je rodjen za spansku ligu,sjajn je put kojim ide. Mlad je , dokazace kvalitet.
M

Mop

pre oko 1 godinu

Meni je on sasvim pristojan igrač. O Stanojeviću van Partizana govore rezultati i botoks. Loše.
G

Gost83929

pre oko 1 godinu

ovaj dečko vam je rezultat trenera stanojevića koji je u klubu radio za svoj interes u oba mandata, gura je klince da bi zaradio na prodaji njihovoj, te klince kad gurme u prvi tim posl polu sezone ili na kraju sezone odu preko nema ih nigde... nije pavlović jedini, milovanović će ubrzo nazad u super ligu
b

batabane

pre oko 1 godinu

Dečko je odličan fudbaler,ali nije desetka,ofanzivni vezni,jer nema dobru zavrsnicu.Dečko je na centralnom veznom,svoj na svome.Ako to Lalatovic shvati i bude ga tu forsirao,videcete kakav je majstor.
G

Gostivojević@batabane

pre oko 1 godinu

Pavlović nema brzinu, Pavlović nije borben. Pavlović je indolentan! Možda možew da uspe kao fudbaler ako m8u nešto kvrcne u glavi. Trebao bi iz osnove da se promeni kao i svoj indolentni odnos. Drugi se koliko toliko bore i izgaraju a on po ono9j "znate, ja nisam odavde"!
r

realNoo

pre oko 1 godinu

Ovaj momak je imao i vise sanse od ostalih mladih igraca da se dokaze i nazalost nista nije pokazao,ama bas nista!!! Niti ima pas,ni brzinu,ni sut,sve prosecno.Radnici kao prosecan klub je i stvoren za njega.
k

kadinjača

pre oko 1 godinu

Za onu zvezdinu prevaru Radulovića, ovaj mali je Zidan lično.
p

postic

pre oko 1 godinu

radulovic i ovaj ne igraju iste pozicije ,ovaj cm-amc a radulovic klasicno krilo
G

Gost11999

pre oko 1 godinu

Лош играч јако, не верујем да има квалитет за супер лигу уопште. Доказаће то у Нишу као што је доказао и раније
G

Gostyyy

pre oko 1 godinu

Bondarenko igrao dobro za Radnicki. Kad je poceo da igra za Partizan a da nosi i dalhe dres Radnickog, popio je disciplinsku, da tako kazemo. Isto tako i onaj strucnjak za penale od letos.
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 1 godinu

druze na prvom semaforu ili raskrsnici pitaj nekog kako da se vratis ...ti si se izgubio skroz. Kakav bondarenko, penali ..!!!!
G

Gostyyy

pre oko 1 godinu

@Metalika - ja znam gde sam, znam i sta pricam. Ali ti si izgleda potisnuo u svom selektivnom pamcenju poslednji mec Bondarenka protiv Partizana. Neki zapravo pamtimo. A ti kad saznas o cemu pricam, javi se.
R

REALni

pre oko 1 godinu

@gost555 Bondarenko je u Radničkom odigrao par sezona na poziciji zadnjeg veznog, najviše, mada je bio univerzalac. Veoma dobar utisak je ostavio, a to što se nije prodao dobro, šta sad! Sve u svemu, to nije bio promašaj! Nadam se da neće ni Lazar Pavlović!
R

REALni

pre oko 1 godinu

Dobro nam došao! Nadam se da će Pavlović pokazati kvalitet u Radničkom! A, ako kojim slučajem bude isto kao i sa Štulićem, pa bude prodat za neke veće pare, voleo bih onda da čujem ove dežurne pljuvače....
G

Gost555

pre oko 1 godinu

A ako bude kao bivsi stoper Metalca Taras Bondarenko na primer?
b

bonda

pre oko 1 godinu

je odigrao odlicno zedru
G

Gost123454321

pre oko 1 godinu

Na nasu zalost nije mogao od seoskog vasarskog sarlatana Sume i doktora ali u pesacenju sa fizikalijama pionira Natka da dobije priliku... veliki talenat (ima i do njega sto nije ostavio dublji trag u nasem PARTIZAN-u) ali mi volimo da velicamo nase strance sa kojima nam ovi iz rupe osvajaju titule jos u septembru i na kraju sa 30 i vise bodova (posle podele bodova)... VOLIM PARTIZAN
C

Cer

pre oko 1 godinu

Ko je sve nosio desetku u Partizanu, treba je povuci iz upotrebe, da se ne blamiramo vise
B

Brojcanik

pre oko 1 godinu

je veliki fan samroja,jojica,markovica,fejse i ostalih propalih fudbalera,za koje je Partizan bio isto sto i svratiste za beskucnike.Samrojevi puleni sto "osecaju dres" u prevodu, spremni su da za ugovor,pristanu da se tale sa samrojem i primaju pola ili trecinu plate. Natho i Suma su izmislili fudbal za gore pomenute. Taj Suma nam je doneo LK prosle godine,zato ga je samroje u znak zahvalnosti oterao,kao sto je oterao svakog stranca koji je nesto vredeo,jer kako bi objasnio da jojic igra pre Sume ili Natha,markovic pre Asana i da ne gubim vreme nabrajajuci dalje.

bfbgfd

pre oko 1 godinu

Pa tako dobar nije mogao ni na Kipru da igra? I ovo malo stranca sto imamo, 4 stranca maximum, i opet ovi telenti ne mogu da se izbore sa njima za mesto. Nigde ali nigde u Evropi nema dekret da moze da igra 4 stranca, i pored toga, pored zabrane nasi igraci ne mogu da izbore mesto. I onda se mi cudimo kako Hrvati manji od nas a imaju vise talenta i bolje prodaje. Pa kod njih nema zabrane nego odmah se izbore ili ne sa strancima ako valjaju, jer nece imati nikakve zabrane kada odu u inostranstvo da igraju. Mi ne samo da slabimo klubove i ligu nasu ovakvim pravilima nego totalno unistavamo nase igrace koji i vrede, jer u startu kada zna da je bonus ili da nema konkurenciju jer samo 4 stranca mogu da igraju, taj nas mladi igrac nece ni da se trudi niti ima zelju za napredovanjem jer mu je stovrena navika da ce sa malo truda igrati. I onda dodje u inostranstvo i ne uradi nista , zato i vidimo da se vracaju sto je najgore ti mladi igraci totalno se pogube kasnije i nikada se ne oporave psihicki pre svega. Umesto da ih pustimo da od malih nogu se bore za mesto, da shvate da moraju da budu gladniji od stranaca uglavnom kod nas Afrikanaca koji da se ne lazemo daju sve od sebe kako bi uspeli i zaradili nesto, jer ih kuci ceka toliko gladnih od porodice uze, sire, komsija, prijatelja i ko zna koga sve, zbog koga i igaju i trude se po cenu zivota neretko jer znaju da nema povratka. A do skoro 90 godina i nasima je slicna prica bila nasim igracima, nije ni sada mnogo bolje, ali je razlika sto 90tih godina imali su sansu i siromasni a talentovani da treniraju a sada je to moguce samo deci bogatih roditelja...
P

Postic

pre oko 1 godinu

pricaj sa vise postovanja o Sumi on vam je doneo prosle godine lK ,da nije bilo njega ni to ne bi igrali
G

Gostyyy

pre oko 1 godinu

Ima da se usrece s njim. Decko je sitnacak i nije fizicki dovoljno dobar, a tehnicki je prosek. Ima solidan sut, i to je to. Nema nista drugo cime bi nadomestio to sto je kao goluzdravo pile. Igrac za zonu, mozda drugu ligu. Misle ako im je upalilo sa Stulicem, i sa njim ce. Odmah da vam kazem ako slucajno citate komentare - nece! Ne bacajte pare i vreme na ovog, od njega nikad igrac nece biti.
G

Gostujući navijač

pre oko 1 godinu

Nemoj bre tako, evo @Gost123454321 uveren da nije uspeo samo iz razloga što su "forsirani stranci" Suma i Natko ... nikako iz razloga što ovaj nije uspeo da pokaže da je nešto iznad superligaškog proseka,što svakako nije.
J

Jova1245

pre oko 1 godinu

Bilo bi odlicno kada bi dosao. Od svih mladih igraca zadnjih 3 godina u Partizanu on je po meni bio najbolji. Ali nekako ostali su dobili mnogo vise prilika da igraju. Uvek su tudje greske najsladje!
w

wvewev

pre oko 1 godinu

Ovaj bonus vec 10 godina...