Radnički ostao bez najbržeg igrača Superlige

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.07.20. | 09:34

Slobodan je u izboru nove sredine

Radnički iz Niša je posle uzleta sa Nenadom Lalatovićem, stagnirao u prethodnoj sezoni. Nisu uspele Nišlije da se dokopaju evropske vize, nadaju se da će ove takmičarske godine biti uspešniji. Stigla su na Čair brojna pojačanja, ali je Radnički napustio možda i najbrži igrač Superlige Filip Knežević.

 Bivši član Partizana i čačanskog Borca odlučio se da promeni sredinu. Za sada samo vaga ponude.Ž

Izabrane vesti

„Bio sam zadovoljan u Nišu. Imao sam finu komunikaciju sa saigračima i stručnim štabom i na kraju sa niškom publikom. Računao sam da ćemo se dogovoriti i nastaviti saradnju, pa nisam tragao za novim klubom. Sada sam neplnirano slobodan igrač, ali u dosta nezgodno vreme, jer sam bez kluba, bez agenata i konkretnih ponuda. Verujem da će pojedinim superligaškim trenerima biti potrebne moje usluge“, poručio je za Žurnal Filip Knežević.

Očekivalo se da krilni fudbaler napravi mnogo bolju karijeru. Posebno što je kao jedna od zvezda prelaznog roka 2012. godine stigao u Partizan iz Borca iz Čačka. Međutim, u Humskoj nije uspeo da se izbori za status standardnog prvotimca. Seleio se po pozajmicama, zatim igrao za Čukarički i Vojvodinu. Put ga je pre novog povratka u Superligu vodio i izraelki Ašdod. 


tagovi

Filip Knežević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara