©Star Sport ©Reuters
©Star Sport ©Reuters

Radnički pitao navijače koga će za trenera: Lalatović omiljen u Nišu, neki hoće Klopa, neki Piksija

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.06.21. | 20:40

Otvorena polemika među Meraklijama na zvaničnoj Instagram stranici kluba

Teška sezona je ostala iza Radničkog, a iz Niša poručuju da ne žele više nikada da im se slična ponovi. Ipak, da bi tako bilo, neophodno je da se oformi kvalitetan tim na Čairu, uz kvalitetno vođenje sa klupe, pa je jasno da je postavljanje šefa struke glavna tema za Meraklije u ovom trenutku.

Na zvaničnom Instagram nalogu Nišlija kažu da još uvek nije doneta zvanična odluka o tome ko će biti novi trener kluba, a pravo "izbora" želeli su da daju i svojim najvernijim pristalicama, među kojima nije bilo velike dileme. Najomiljeniji među pristalicama Radničkog je bez premca Nenad Lalatović, koji je najviše pomenut u komentarima, mada je naravno bilo i onih koji su želeli da se našale, pa su napisali da bi voleli da vide Jirgena Klopa kao šefa struke, neki Murinja, a "glas" je dobio i selektor Srbije i legendarni prvotimac Radničkog Dragan Stojković Piksi. Potom je pomenuto i ime još jednog bivšeg trenera kluba, Milana Rastavca, koji je ostavio značajan trag na Čairu, mada otvorena polemika još traje.

Izabrane vesti

Proteklih dana kroz medije se provlačila informacija da je upravo Lalatović glavni kandidat za klupu Nišlija. Aktuelni trener Aleksandar Stanković ima još godinu dana ugovora sa klubom, ali se veruje da će uskoro dobiti naslednika na tom mestu. Lalatović je vodio Radnički u sezoni 2018/2019, a upravo u toj sezoni imao je najveći procenat ostvarenih pobeda u čitavoj trenerskoj karijeri (64,44 odsto). Radnički je tu sezonu okončao istorijskom drugom mestu, ispred Partizana, doživevši samo dva poraza na 37 prvenstvenih utakmica.



tagovi

Nenad LalatovićDragan Stojković PiksiJirgen Klop

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara