Lazar Jovanović (©FK Radnički Niš)
Lazar Jovanović (©FK Radnički Niš)

Radnički podmazao krila: Posle Viktora Živojinovića stigao i Lazar Jovanović, čeka se štoper

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.02.22. | 14:29

Dva dana pre kraja prelaznog roka…

Sportski direktor Aleksandar Jovanović je u intervjuu za današnje izdanje Sportskog žurnala jasno poručio: “Radnički želi da bude hit jesenjeg dela prvenstva”. Moramo da kažemo da nismo još uvereni, ali u poslednjih nekoliko dana u Nišu zaista jesu krenuli u akciju, pa je danas na Čairu promovisan i 28-godišnji krilni fudbaler Lazar Jovanović.

Oni koji prate domaći fudbal dobro ga znaju iz perioda u Slobodi, Borcu iz Čačka i prvenstveno ekipi Mladosti. U Lučanima je Jovanović odigrao 120 utakmica, postigao 17 i namestio još 19 golova, važio je tada za jednog od najboljih igrača na srpskoj sceni, pa je kod Slavoljuba Muslina odigrao i jednu revijalnu utakmicu za reprezentaciju.

Izabrane vesti

Nije mu to ipak pomoglo da se izbori za neki angažman u sređenijoj fudbalskoj sredini. Otišao je u Jermeniju, u Pjunik, ali se taj potez ispostavio kao loš, pa se rođeni Užičanin sada vratio u Superligu.

Podsetimo, samo dan ranije Radnički je potpisao još jednog krilnog fudbalera Viktora Živojinovića, stigao je iz novosadskog Proletera, pa deluje da bi Nišlije po bokovima zaista mogle da zaprete.

Ove zime na Čair su stigli i golmani Filip Dujmović i Marko Drobnjak, štoper Aleksandar Bogdanović, vezista Aleksandar Mesarović, te napadač Nikola Štulić. Direktor Jovanović i trener Radoslav Batak se nadaju bar još jednom štoperu u poslednja dva dana prelaznog roka.

21.00: (1,82) Aston Vila (3,70) Lids (4,80)

Niš su inače od zvučnijih imena napustili Borko Duronjić, Vukadin Vukadinović, Todor Todorovski, Damir Kahriman, Nikola Stevanović

Videćemo kako će to da izgleda. Kalendar nije milostiv prema Nišlijama. U subotu na startu prolećne polusezone protiv Partizana na Čairu, pa četiri dana kasnije okršaj sa Crvenom zvezdom u Kuou, zatim gostovanje kod Voždovca…


tagovi

Lazar Jovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara