Nišlije na aerodromu (©Radnički Niš)
Nišlije na aerodromu (©Radnički Niš)

Radnički s petoricom novajlija otputovao u Tursku

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.01.21. | 14:02

Doduše, bez dvojice reprezentativaca

Renovirana ekipa Radničkog otputovala je jutros na glavni deo priprema u Antaliju, a u avionu za Tursku našla su se i petorica januarskih pojačanja: Ognjen Đuričin (stigao iz Vojvodine), Nikola Stanković (OFK Bačka), Petar Ristić (Jagodina), Gambijac Jobe Modu (Hapoel Ramat) i Veljko Trifunović (Rad).

Pride, tu je i omladinac Aleksa Dušanić, a šef stručnog štaba Radničkog Vladimir Gaćinović ističe da to neće biti sve.

Izabrane vesti

Klub uveliko radi na dovođenju novajlija i želimo igrače koji će nam doneti kvalitet više. Ovi koji su već došli mogu to da nam donesu. Treba biti pažljiv, nemamo pravo na grešku, a izbor nije veliki. Očekujem da će se ova petorica brzo uklopiti u tim i da ćemo sa njima dobiti ono što nam je nedostajalo. U svakom slučaju verujem da će Radnički na proleće biti konkurentan u borbi za sam vrh superligaške tabele”, rekao je Gaćinović.

Đuričin (25 godina), Trifunović (22) i Ristić (20) inače igraju na krilnim pozicijama, Stanković (27) levi je bek, već je igrao tri godine za Radnički, dok je Modu napadač.

Na pripreme nisu krenuli Nikola Aksentijević i Nikola Stevanović, koji će sa reprezentacijom Srbije sastavljene uglavnom od superligaških igrača ići na turneju po SAD. To znači da će iskusni defanzivci propustiti kompletne pripreme Nišlija.

Tim sa Čaira će u Turskoj odigrati niz kontrolnih mečeva, a zasad su dogovorena četiri susreta. Nišlije će 17. januara odmeriti snage sa poljskom Jagjelonijom, 23. januara će rival Radničkom biti član najjače ukrajinske lige Inholec, 26. ruski drugoligaš Akron iz Toljatija, a 28. poljski drugoligaš LKC iz Lođa. Preostali termin je 20. januar, a protivnik za ovaj datum biće dogovoren na licu mesta.

U Antaliju su otputovali sledeći fudbaleri: Borivoje Ristić, Milorad Kojić, Dimitrije Stevanović, Stefan Ilić, Ognjen Đuričin, Žarko Marković, Nenad Šljivić, Đorđe Stojković, Modu Job, Petar Ćirković, Kristijan Živković, Nikola Jovanović, Aleksandar Kovačević, Todor Petrović, Ognjen Bjeličić, Petar Đuričković, Stefan Mitrović, Nenad Gavrić, Veljko Trifunović, Petar Ristić, Stefan Đurić, Aleksa Dušanić, Ilija Spasić i Nikola Stanković.


tagovi

Ognjen Đuričin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara