Dušan Đorđević (©Starsport)
Dušan Đorđević (©Starsport)

Radnik promenio trenera, Dušan Đorđević stiže u Surdulicu

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.09.21. | 13:22

Bivši trener Čukaričkog brzo našao novi angažman

Šokantno je zvučala vest prošlog meseca da se Čukarički razišao sa Dušanom Đorđevićem, jednim od najuspešnijih trenera u novijoj istoriji kluba, ali upravo zbog postignutih rezultata u minulom periodu, stručnjak iz Beograda nije dugo bio na birou rada.

Radnik iz Surdulice je prekinuo saradnju sa Igorom Bondžulićem posle poraza u Kruševcu, koji je oborio tim na deveto mesto tabele. Uprava kluba je ekspresno našla rešenje za upražnjenu klupu, ponudila je posao Dušanu Đorđeviću, a on je rekao “da”.

Izabrane vesti

Ovo će Đorđeviću biti drugi angažman u Superligi u trenerskoj karijeri, pošto je u Čukarički došao kao pomoćnik Aleksandru Veselinoviću, a onda je dobio priliku da samostalno vodi tim. I to je uradio na odličan način, vratio je klub u Evropu, osvojio je najviše bodova i postigao najviše golova otkako su Brđani u eliti.

Novi zadatak koji će Đorđević imati u Surdulici je da vrati Radnik u gornji deo tabele, da izbori sa njim mesto u plej-ofu. Ekipa sa juga Srbije je prethodnu takmičarsku godinu završila na šestom mestu, što je najbolji rezultat u istoriji.


tagovi

Dušan ĐorđevićRadnik SurdulicaSuperliga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara