Komentari na vest

Radojko Avramović obukao mlade Zebre

G

GostNobko

pre oko 3 godine

Svaka pozitiva ima svoje hejtere. Da se izdvojimo iz nje lajk za Borac da uspe i vrati se u prvoligaški potok. Ako mogu mnogo manji klubovi da bidu tamo može i Čačak. pozlatila vam se svaka lopta.
S

Selektor iz fotelje

pre oko 3 godine

"misli na budućnost naše dece i gradskog fudbala" Da su mislili o tome ne bi ugasili Borac i zavrnuli brojne ljude za pare. Navijaju mnogi u Ča za Borac ali što da plaćamo mi tuđi javašluk i lopovluk. Te apele uputite onima koji su ugasili Borac.
G

Gost09877

pre oko 3 godine

Teoretičari zavere pustite ljude da se bore za svoj klub i ne pričajte koješta
Č

ČČAČAČA

pre oko 3 godine

Sve stručnjak do stručnjaka. Te znate da se klub raspada te koji je seoski klub i ovo i ono i svašta od naroda. Umešto što znate voleo bih lično da znam šta ste svi vi stručnjaci u svojim životima postigli pa vam je samo ostalo protiv Borca da pišete komentare sve tako jako zauzeti sobom i svojim uspesima
G

Gostttttt

pre oko 3 godine

Klub se raspada.
З

ЗоранЈ

pre oko 3 godine

Зар није Борац 1926 неки сеоски клуб који је премештен у Чачак? Сличну ситуацију, ако се не варам, имамо и у Сомбору, где је ФК Станишић из истоименог села сомборске општине, украден и премештен у Сомбор, сад се зове Раднички 1912 и преко њега се перу велике паре.
G

Gostić

pre oko 3 godine

Umesto da odgovorni koji su doveli klub do prosjackog stapa,odgovaraju,klub treba da ocekuje milostinju.Srbija...