Komentari na vest

Radonjić na izlaznim vratima Torina, transfer moguć već u januaru

D

Delija33

pre 6 meseci

Bundesliga bi mu najbolje legla
V

Veljko9

pre 6 meseci

Bolje pozovi Birmancevica ili Cumica umesto njega u reprezentaciju, dobio dve sanse protiv Madjarske i obe utakmice najgori igrac, jos maneken obican bezi sto dalje od reprezentacije!!
L

Lata

pre 6 meseci

Sada Radonjić,Jović,Vlahović i svi imaju nekakve isprike,a ono šta pokazuju to i zaslužuju.Ovo pišem jer ih gledam i nažalost loše.
b

bosko2020

pre 6 meseci

Sad Grcka ili Turska,pa tek onda Srbija
8

8

pre 6 meseci

Od kako je došao u partizan nakon toga promenio destinu klubova , nešto mora da je i do njega baš svaki trener da mu ne odgovara.
M

MANOL0

pre 6 meseci

Iskreno,iznenadih se kad videh da mu je 27 godina a do novaka koj 2 meseca,znaci 28. Iznenadih, jer sam programiran od strane nasih medija da je on talenat i da tek treba da pokaze sav svoj potencijal. Idem logikom da bi torino voleo da ga proda i sad na zimu a i na leto. Trenera nece menjati do leta sigurno.Koliko god svi mi znali da ima samo brzinu,neostvareni talenat i veoma ludu glavu,menadzeri,kombine i transferi su druga prica. U toj drugoj prici on ce otici na leto ili za godinu dana po jos jedan ugovor koji mu zvezda ne bi mogla dati,postati jos ludja glava,izgubiti na brzini i ostati talenat. Gde god da ode,pa i u zvezdu sa 32,nikad ali nikad nece biti starter. Evo nudim opkladu : Da radonjic do kraja karijere nece igrati u prvoj postavi ma kakvog kluba to jest da nece racunati na njega kao igraca koga ce treneri stavljati na koju god poziciju kao startera.
V

Vrbas

pre 6 meseci

Lik je odigrao 42 utakmice za reprezentaciju, a ja me pamtim jedan njegov dobar potez.
В

ВШЦЗ

pre 6 meseci

Кам ту Ред стар бро !!!
T

Terza...

pre 6 meseci

VRATI RADONJU U ZVEZDU!
G

GostGostuje

pre 6 meseci

Samo se bojim da Terza ne utopi Bukarija nedje , a vrati Radonju umjesto obojica da rokamo . Tranzicija kao Real bi bila .
R

Rečna tranzicija

pre 6 meseci

Tranzicija po splavovima bi bila.
a

ali je bitno

pre 6 meseci

Da burazer igra za reprezentaciju...
G

Gallina

pre 6 meseci

Mali Mitrovic prodaja koja je sve evidentnija, a povratak Radonje! Levo Radonja desno Bukari...
N

Neka ide...

pre 6 meseci

Mitrovica i treba prodati sto je pre moguce,u zivotu nisam video sebicnijeg igraca,on covek bukvalno nece nikome da doda,vec samo gleda kako ce da sutne,neka ide sto pre a Radonjic da se vrati!
l

lion zion

pre 6 meseci

njega kad prodaju bukarija tj u decembru.a luku jovica kad prodaju onog panja ndajea
S

Sherlocked

pre 6 meseci

Luka Jovic vise nije fudbaler , a nije ni za termin jednom nedeljno sa drugarima koji nisu sportisti. Taj panj je za njega Kejn.
S

Steva ns

pre 6 meseci

U špansku ligu gde je trebalo još posle zvezde da ode tamo uspevaju igrači sa našeg podneblja i ta brzina bi pasovala svakom timu španije koji je u rangu torina
h

host89

pre 6 meseci

Nije njemu problem brzina niti liga vec on sam... pa nigde nije mogao sem u Zvezdi...na ne bude zablune ja ga volim kao igraca ali brate dragi...
G

GOST 510

pre 6 meseci

Saudijska Arabija, UAE, Rusija ...
k

khg

pre 6 meseci

Ne branim Piksija ali opet kako okrenes nas odveo na Euro sa ekipom koji su rezervisti u osrednjim ekipamaa
D

Dejani

pre 6 meseci

Dobar igrač za Serie B
H

Hihon

pre 6 meseci

Okrenuo si ledja Partizanu, tebi je zivot.
j

jakako

pre 6 meseci

Lego bi Zvezdi ko budali šamar
r

radonja123

pre 6 meseci

kam tu red star bro
R

Reaktor

pre 6 meseci

Nedisciplina...
G

GOST1234

pre 6 meseci

OVAJ TRENER GA JE VRATIO U ZIVOT BUKVALNO. RADONJIC JE PROSTO NEVASPITAN I NEZAHVALAN COVEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TIPICAN SRPSKI FUDBALER..................
S

SezonskaJakarta

pre 6 meseci

Nisu svi takvi, da bi se reklo "tipični", niti Srbe karakteriše sve najgore, pa da to "srpski" u vašoj interpretaciji zazvuči kao psovka. Postoje i ozbiljni radnici, igrači od poštovanja prema klubu i ljudima koji su ih stvorili, srčani i humani, a ima i onih, ili ih je bilo, sa visokim obrazovanjem, verujte mi (ili ne) na reč, i(li) sa širokim životnim shvatanjima, jer nekada morate i da odustanete od trke za diplomama, ako su vam pozitivni životni imperativi drugačije prirode (briga o najbližima, ostvarivanje retkog talenta).
G

Gost1234

pre 6 meseci

jakarta-mislio sam isključivo na naše fudbalere druže. Ne na srbe. Naši fudbaleri su najveći šabani na planeti zemlji, svi do jednog, bez izuzetka...........
D

DraganKojic

pre 6 meseci

Terzo ne reaguj !
k

kikoman

pre 6 meseci

Terzo reaguj itekako, nalozeni Radonjic levo, Bukari desno, pa to bi bilo maestralno. Jos utopimo Mitrovica nekoj budali, pojacamo se sa stoperom i bekovima i eto kompletne ekipe i dodatnog tereta na ledjima poreskih obveznika.