Radovanović ove zime ide iz Đenove?

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.01.22. | 12:25

Iskusnom vezisti stigao novi poziv Salernitane...

Ne piše se dobro Đenovi. Promena trenera (stigao Andrej Ševčenko koji još nije zabeležio nijednu ligašku pobedu) ništa nije donela, klub sa Luiđi Feraris stadiona zakovan je u zoni ispadanja i kako igra pitanje je dana kada će preuzeti fenjer. Juče mu je bodove sa kućnog praga odnela Specija, jedan od konkurenata u bori za opstanak, a kako Đenovljanima predstoji dosta težak raspored (Fjorentina, Roma, Inter...) izlazak iz tunela se ne nazire.

Sve to moglo bi da natera našeg internacionalca Ivana Radovanovića (33) da po drugi put razmisli o napuštanju kluba. Prvi put, tokom avgusta, on je odbio da se preseli u redove Salernitane i to ga je koštalo skupo - nije odigrao ni minut tokom prvog dela sezone. Kako dolazak Ševčenka na klupu ništa nije promenio, a tim iz Salerna se ponovo javio, Radovanović bi mogao da razmisli o selidbi, javljaju italijanski mediji.

Izabrane vesti

Pošto mu ugovor ističe kroz šest meseci nema sumnje da Đenova ne bi mnogo zanovetala oko obeštećenja...

Podsetimo, nekadašnji reprezentativac Srbije stigao je u redove jednog od najstarijih evropspkih klubova 2019. godine iz Kjeva i tada je plaćen 5.000.000 evra. Za Grifone je nastupio u 73 meča i zabeležio jednu asistenciju.


tagovi

Zimski prelazni rok 2022Ivan Radovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara