Branko Žigić (©Starsport)
Branko Žigić (©Starsport)

Radunović napustio RFK Novi Sad zbog koncepcijskog neslaganja, Žigić vodi Kanarince

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.08.22. | 11:00

Rokada na klupi prvoligaša iz Novog Sada

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Novog Sada)

Ambiciozni planovi, ali i početak koji ne uliva previše nade. RFK Novi Sad je u uvodna četiri kola Mozzart Bet Prve lige Srbije osvojio samo bod i na deobi je poslednjeg mesta na tabeli sa Loznicom zbog čega je Aleksandar Radunović napustio funkciju šefa struke.

Izabrane vesti

Tačnije, ne samo zbog toga, već kako je sam rekao i zbog “koncepcijskih neslaganja“.

Ja sam tražio da se dovedu igrači određenih profilnih karakteristika koji su mi potrebni za formiranje modela igre koji je bio moja vizija. To se nije desilo i nisam dobio čvrsto uverenje da će se to desiti do kraja prelaznog roka. Iz tih razloga sam podneo ostavku, jer smatram da ne mogu da napravim model igre kakav ja želim i koji bi mene zadovoljio kao trenera, a da se bavim nečim na pola, da odstupam od nekih svojih principa, svojih uverenja, ne želim. Zahvaljujem se RFK Novi Sad na svemu i želim klubu puno sreće u nastavku sezone”, rekao je Radunović u pisanoj izjavi.

Kluba Kanarinaca međutim neće dugo biti upražnjena, jer je prema nezvaničnim informacijama iz Novog Sada uprava RFK-a već sve dogovorila sa Brankom Žigićem, koji je sezonu počeo kao trener ekipe Mladost GAT u Mozzart Bet Superligi Srbije da bi potom u ne sasvim jasnim okolnostima dobio otkaz posle samo četiri kola.



tagovi

RFK Novi SadBranko Žigić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara