Komentari na vest

Rafal nesuđenog Zvezdinog špica u Čempionšipu: Late Lat dao devet golova od marta (VIDEO)

M

Marching On Together

pre 11 dana

Gledam ga sinoc, i velika je steta sto nas je Mudlsbro zeznuo i uzeo ga. Sa njim u napadu, i onom Baharovom igrom u LS, ne sumnjam da bismo prosli grupu. Nego, je l ovo izvestaj o Late Latu ili o utakmici Midlsbroa i Lidsa? Posto je Lids pobedio, a nema nista o njima, ni ko je dao golove, ni to da je Lidsov treci gol bio iz ofsajda, ma nista...
н

није испуњавао

pre 11 dana

главни услов,није играо другу Француску лигу....
S

SahoPotur

pre 11 dana

Nije nikad ni bijo na radaru Zvjezde.. 😂
K

Kmeeek

pre 11 dana

Sigurno je jedino da nije "BIJO" nepismeni čovece. Već je bio.
V

Veljko9

pre 11 dana

Ogromna greška što on nije doveden ispred NeDajea, 180cm ali i brzina i dribling, nesto slicno Julianu Alavarezu, logicno ne bas taj kvalitet.
S

Sf

pre 11 dana

Ja ne znam da li si nepismen ili ne želiš da čitaš ili si zlurad. Zvezda je htela da ga dovede , sve se dogovorila sa Atalantom ali su igrač i njegovi menadžeri odlučili da ide u Englesku. Ne tazumem ovo što si napisao. A drugo takvi kao ti su se podsmevali i pljuvali upravu zašto hoće da ga dovedu jer igra u Švajcatskoj, te je mali, nije se pokazao u Italiji 3.5 miliona se baca na sumnjivog igrača. A sada kmečite i još pišete neistine. Zvezda je upravo njega najviše želela da dovede a Ndijae nije tada bio uopšte u planu. Zato prestanite da iznosite neistine i da stalno sabotirate.
K

Kako da

pre 11 dana

ga dovedeš ako čovek neželi da dođe. Valjda misliš na silu. Moraš da shvatiš i svi koji misle kao ti da strani igrači dolaze samo iz krajnje nužde kada nema drugih ponuda, neki zbog veće plate jer kao što je poznato u Zvezdi plate za strane igrače je veća nego što igrači mogu da dobiju u klubovima druge italijanske, francuske, španske, nemačke (naravno ne od svih ali više od 80% odsto klubova) i bar od 4-5 kluba iz drugog ranga engleske. Isto tako mnogi su došli samo zbog LŠ i to im je odskočna daska da odu u neki jači klub. Ako si primetio takvi igrači kad igraju domaće prvenstvo maltene samo otaljavaju posao i samo gledaju svoje interese tj da se ne povrede na srpskim oranicama a klub ih neinteresuje sem u intervjuima za medije i tako lože navijače koji misle da vole svoj klub.
V

Veljko9

pre 10 dana

Nisam se podsmevao sto zele da ga dovedu, smesno mi je sto je doveden NeDaj od 28god iz turske lige
P

Pfk Vgd

pre 11 dana

Svaki moguci igrac = nesudjeni Zvezdanin spic...
P

Putuj igumane....

pre 11 dana

NIJE HTEO DA DODJE KOD NAS,IZABRAO ENGLESKU I KRAJ PRICE,IDEMO DALJE!
X

Xao

pre 11 dana

Dokle vise tekstovi o zamalo pojacanjima
с

сад ће вероватно

pre 11 dana

опет текст како је звезда одбила Левандовског.....
P

Pjer

pre 11 dana

Pa dobar je on igrač ali je bolje igrati čempionšip pred punim tribinama neko igrati u Lučanima i Ivanjici a to što će neko reći da a L.Š da a šta napadaču u Zvezdi ili Partizanu vredi igranje u ligi šampiona kada neće za celu grupnu fazu ući u šansu ili dve.
l

lol12

pre 11 dana

Ne stavljaj Zvezdu i partizan u isti kos tu.Zvezda je na 3 utakmice LS imala vise sansi od protivnika,na 2 sasvim solidan broj sansi a samo na prvoj protiv Sitija nismo imali mnogo sansi.A ovi sto u kvalifikacijama protiv Nordsjelanda ne mogu da udju u sansu su druga priča.