Mozzart Prognozzer
Mozzart Prognozzer

Rajku telefon i bonus od 10.000 za pobedu u prvom kolu, za vikend nova runda Prognozzera

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.10.21. | 10:43

Uključi se u takmičenje i budi u konkurenciji za brojne nagrade

Ogroman broj fudbalskih fanova na startnoj liniji, a na prvom pit-stopu vodi takmičar pod nadimkom Rajko25. Sa osvojenih 157 bodova – uz iskorišćen džoker „Tripliraj kolo“ – Rajko je ostvario najbolji rezultat u novom, Mozzartovom takmičenju Prognozzer i time sebi obezbedio telefon Redmi Note 10 Pro i bonus od 10.000 dinara za igru u Mozzartu.

Za one kojima je inicijalna vest promakla, takmičari u Prognozzeru tipuju na 10 ponuđenih utakmica, boduju se tačni rezultati, ishodi, gol-razlika, broj golova... A Rajko je razliku napravio prvenstveno tako što je pogodio tačan rezultat na utakmicama Intera i Atalante (2:2) i Partizana i Flore (2:0).

Izabrane vesti

Posle idealnog starta u prvenstvenim mečevima za vikend, evropski okršaji malo su mu pokvarili rezultat. Ishod utakmice je Rajku pobegao na mečevima Ludogoreca i Crvene zvezde (gađao je 1:1, a bilo je 0:1), Juventusa i Čelsija (1:1/1:0), Milana i Atletiko Madrida (1:1/1:2), te Pari Sen Žermena i Mančester Sitija (1:2/2:0).

Evo i najuspešnijih takmičara u prvom kolu, a koje su nagrade osvojili pogledajte OVDE.

Sve to samo govori koliko je u stvari izazovno pogoditi 10 derbija u jednoj nedelji što dalje znači da i oni koji su propustili prvo kolo mogu da se uključe i u borbe za glavne nagrade. Posebno ako pametno iskoriste džokere kao što je Rajko uradio ovog puta sa „Tripliraj kolo“.

Sada je na programu drugo kolo i novih 10 mečeva, ovog puta, zbog reprezentativne pauze, spakovanih u dva dana vikenda.

Čekamo vaše prognoze na utakmice:

Subota

13.30: Mančester junajted – Everton

15.30: Volfzburg – Borusija Menhengladbah

21.00: Atletiko Madrid – Barselona

Nedelja:

13.00: Ren – Pari Sen Žermen

16.00: Napredak – Partizan

16.15: Espanjol – Real Madrid

17.30: Bajern – Ajntraht Frankfurt

17.30: Liverpul – Mančester Siti

20.00: Crvena zvezda – Metalac

20.45: Atalanta – Milan

Pažljivo birajte, izaberite svoj bonus i uključite se u borbu za vredne nagrade. Prognozzer vas čeka, a ništa ne košta. Jedini uslov je da ste registrovani na sajtu mozzartsport.com.


 


tagovi

Prognozzer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara