Markus Tiram (©Reuters)
Markus Tiram (©Reuters)

Rajola nudi Tirama Interu, Nerazuri nemaju 30.000.000 i sanjaju Koreu ili Insinjea

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.08.21. | 09:25

Traži se napadač u Milanu...

Romelu Lukaku je otišao i ostavio Inter bez najjačeg oružja, pa u Milanu traže napadača. Svesni da toliko kvalitetnog neće moći da pronađu. Jer toliko para jednostavno nemaju. Ali Mino Rajola ima predlog i Nerazurima nudi Markusa Tirama, mladog napadača Borusije Menhengladbah.

Međutim, Gazeta delo Sport tvrdi da je predlog već odbijen, jer bi 24-godišnji napadač sasvim sigurno koštao više od 30.000.000 evra što je gornja granica do koje Inter sme da ide, iako je Lukakua prodao za 115.000.000. Kineski vlasnici kluba prvenstveno misle o finansijskoj stabilnosti i nisu spremni da ulože koliko bi navijači hteli.

Izabrane vesti

Rajola je Interu ponudio i Mojzea Kena, ali on jednostavno nije po ukusu Nerazura. Oni bi pre Duvana Zapatu – Atalanta odbija da pregovara jer ne želi da pojačava konkurenciju – ili Hoakina Koreu, koga predsednik Lacija Klaudio Lotito ceni na 37.000.000 evra.

U Interu su ipak svesni da Lacio još ne može da registruje nova pojačanja zbog čega će sigurno morati da snizi prohteve.

Druga opcija za Inter je kapiten Napolija Lorenco Insinje, koji posle svađe sa predsednikom Aurelijom De Lauentisom ne želi da produži ugovor koji mu ističe sledećeg leta što znači da bi već u januaru mogao da pregovara sa drugim klubovima bez dozvole sadašnjeg kluba. Zato se procenjuje da bi Insinje koštao svega oko 25.000.000 evra mada je teško pretpostaviti bilo šta kad je hiroviti De Laurentis u pitanju.

Da bi Inter ipak ozbiljno krenuo po Insinjea morao bi prvo da se ratosilja ogromne plate Aleksisa Sančeza.


tagovi

Lorenco InsinjeDuvan ZapataMarkus Tiramletnji prelazni rok 2021Hoakin Korea

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara