Rajolina poruka: Zlatan je neumoran, može ovako još pet godina

Vreme čitanja: 3min | pon. 14.12.20. | 20:45

I opet o Pogbi, De Lihtu i Baloteliju...

Torinski sportski dnevnik Tutosport je večeras organizovao svečanost povodom izbora najboljeg mladog fudbalera Evrope. Podsetimo, Tutosport u saradnji sa brojnim sportskim redakcijama Evrope, od 2003. godine dodeljuje nagradu „Golden boy“ namenjenu najboljem mladom igraču Evrope.

Pobednik za ovu godinu je norveški napadač Erling Haland iz Borusije Dortmund. On nije mogao da prisustvuje svečanosti jer se trenutno nalazi u Kataru gde se oporavlja od povrede pa je nagradu umesto njega primio njegov agent Mino Rajola. Tom prilikom je uvek zanimljivi Rajola pričao i o ostalim svojim klijentima u koje spadaju najveće zvezde svetskog fudbala poput Ibrahimovića, Pogbe, Donarume, De Lihta, Veratija, Romanjolija, Lozana, Manolasa, Tirama...

Izabrane vesti

Naravno, najzanimljiviji je uvek Zlatan Ibrahimović i šta Rajola ima da kaže o njemu. Neuništivi Šveđanin i u petoj deceniji igra na fenomenalnom nivou i najzaslužniji je za prvo mesto Milana u Seriji A.

„Tokom karijere sam video mnoge igrače koji su se umorili u ovim Zlatanovim godinama. Čak mi ih je bilo žao dok su nastavljali karijere... Ali u njemu nikada nisam video ni zrno umora. Po meni, može lagano da igra još pet godina. Žao mi je što sam ga vodio u MLS ligu. Samo je gubio vreme tamo. Imamo prelep odnos, kao što imam i sa ostalim klijentima. Oni su mi kao porodica. Sa Zlatanom sam imao nezaboravne avanture. Nije on težak čovek kao što vama izgleda. Siguran sam da će i u budućnosti posle igračke karijere imati neku važnu ulogu. Možda bi mogao da postane predsednik FIFA i da malo sredi svetski fudbal“, rekao je Rajola.

Naravno, u Torinu je uvek zanimljivo čuti šta Rajola ima da kaže o Matijsu de Lihtu.

„De Liht nije uobičajen fudbaler. Veoma je iskrena osoba kada je samokritika u pitanju. Rođeni je lider i donosi odluke za sebe i druge. Mogao bi da vodi državu, a italijanski jezik govori bolje od mene“.

Rajola je nedavno podigao veliku prašinu izjavama o Polu Pogbi i rečima da je on završio sa Mančester Junajtedom.

„U Engleskoj su posebno osetljivi kada je reč o Pogbi. Ja samo iskazujem moje mišljenje. Ništa senzacionalno. Možda je trebalo da kažem da ćemo pričati na kraju sezone jer veliki igrači retko menjaju klubove u januaru. Videćemo šta će biti na leto. Živimo u svetu koji se mnogo promenio“.

Rajolin najkontroverzniji klijent je svakako Mario Baloteli čija karijera se survala poslednjih godina i nedavno je postao član drugoligaša Monce.

„Baloteli može da bude ključni igrač Monce. Signal koji su Galijani i Berluskoni dali svima dovođenjem Balotelija je: Uradićemo sve da uđemo u Seriju A. Mario još nije fizički spreman ali dovešćemo ga u red vrlo brzo. Sa Galijanijem gajim dugogodišnje prijateljstvo i poštovanje. Uvek smo se snažno borili za svoje interese, imali svađe, ali smo se poštovali. Upoznali smo se na čudan način kada smo sedeli jedan pored drugog. Pitao me je zašto ga nikada nisam pozvao, a ja sam mu odgovorio da zovem Brajdu a ne njega. Sutra sam ga pozvao i tako se rodilo naše prijateljstvo. Verujte mi, nije mi bilo lako da mu dovedem Ibrahimovića iz Barselone“, rekao je Rajola.


tagovi

Adrijano GalijaniMario BaloteliMatijs de LihtPol PogbaZlatan IbrahimovićMino Rajola

Obaveštavaj me

Milan
Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara