Vlahović (©Reuters)
Vlahović (©Reuters)

Ralf Rangnik otkrio: Hteo sam zimus da dovedem Vlahovića u Mančester junajted

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.10.22. | 22:11

„Kao i Halanda, Nkunkuna, Gvardiola... Ali uprava nije dozvolila“, ispričao Nemac

Trpi Dušan Vlahović velike kritike italijanskih medija zbog nedovoljno dobrih igara za Juventus ove sezone, kao da je on neka slaba karika u timu, a ne da cela ekipa igra ispod svih očekivanja. Neko bi pomislio da je problem onda u treneru, ali...

A, moglo je sve da bude drugačije da je u januaru Vlahović obukao dres – Mančester junajteda. Moglo je da se desi. Otkrio je to Ralf Rangnik, tadašnji prvi operativac Crvenih đavola za sportska pitanja.

Izabrane vesti

Rangnik je u razgovoru sa uglednim nemačkim novinarom Kristijanom Falkom otkrio kakav je imao plan za minulu zimu, a koji nije uspeo da sprovede u delo.

„Probao sam da dovedem Vlahovića, Moratu, Nkunkua, Gvardiola, Luisa Diaza i Erlinga Halanga. Međutim, klupsko rukovodstvo je odbilo da dovede bilo koga u zimskom prelaznom roku“, ispričao je Rangnik.

Nemačkom treneru su ruke ostale vezane, pa je morao da završi sezonu sa igračima koje je zatekao u klubu.

Sve je bilo potpuno drugačije kada je u Mančester došao Erik ten Hag, koji je dobio na raspolaganje više od 200.000.000 evra i doveo je petoricu novih igrača. Nijednog sa prvobitnog Rangnikovog spiska.


tagovi

Dušan VlahovićRalf RangnikMančester JunajtedJuventus

Obaveštavaj me

Juventus
Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara