Serhio Ramos (©Reuters)
Serhio Ramos (©Reuters)

Ramos se opet povredio, Francuska bruji da razmišlja o penziji

Vreme čitanja: 2min | čet. 03.02.22. | 16:34

Španca muči mišić lista

Poslednja godina Serhija Ramosa u Realu iz Madrida bila je ispresecana brojnim povredama zbog čega se u pitanje dovela njegova karijera. Odlučio je da proba još jednom, prešao u PSŽ za velike pare, ali se situacija nije značajno promenila.

Ramosa ne napuštaju problemi sa mišićem lista, PSŽ je potvrdio da je doživeo novu povredu, treću od početka sezone, zbog čega se u Francuskoj šuška da razmišlja o definitivnom odlasku u penziju.

Izabrane vesti

PSŽ je potvrdio da Španac oseća konstantnu nelagodu u listu, čak ni više od godinu dana pošto su se pojavili prvi problemi ništa se značajno nije promenilo. Spekuliše se da njegovo telo jednostavno odbija da se oporavi dovoljno da bi ponovo mogao da zaigra profesionalni fudbal.

Nedelja, 20.45: (4,40) Lil (3,60) PSŽ (1,92)

Glavobolja za PSŽ i štopera iz Sevilje, pogotovo jer se ne zna da li bi Ramos zaista i kada mogao da se vrati na teren... U Francuskoj se ceo posao oko nekadašnjeg kapitena Blankosa kategoriše kao “fijasko“, jer mu na račun posle svih poreskih odbitaka pripada 6.000.000 evra.

Ramos je poslednju utakmicu odigrao protiv Remsa 23. januara. Tada je vezao dve uzastopne ligaške utakmice, odnosno tri u poslednja četiri kola. A onda je propustio meč sa Nicom u kupu. Podsetimo, Ramosa je propustio prva tri meseca sezone zbog povrede lista, debitovao je 28. novembra protiv Sent Etjena, a onda je opet ispao iz tima. Vratio se nakratko i sada ga opet neće biti. Koliko, videćemo.

Od početka sezone odigrao je pet utakmica u svim takmičenjima.


tagovi

Serhio RamosPari Sen Žermen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara