Komentari na vest

Ranđelović – Zvezdine penaldžije 3:1! Posle Rajkovića i Nikolića, novi proizvod Nešine golmanske radionice

7

777

pre preko 2 godine

Zvezdas sam i ne zelim lose da me neko razume pa da osporavam ovog golmana koji je inace i veliki Zvezdas. Samo zelim da kazem kakve veze ima on juce sa penalom? Pa Katai je promasio gol nije on odbranio...
С

Саббатх

pre preko 2 godine

Браво момак!
B

Box

pre preko 2 godine

Jel jos nekom nije jasno zasto trener koji je stvorio dva representativna golmana radi u Surdulici?
S

Srbija44

pre preko 2 godine

Zato što živimo u zemlji gde se ne poštuju ljudi koji pošteno rade svoj posao. Već muljatori, lažovi, stranački kadrovi itd.
D

Daki...

pre preko 2 godine

zato sto su i taj trener i ova dva njegova pulena u tom rangu...ne razumem zasto reprezentacija ne koristi domace golmane,iz nase lige mislim....npr popovic iz zvezde je strasan golman,ranije sam ga pratio dok nije presao u zvezdu i zakucao se na klupi,sam je kriv... nego mora da bude neko ko brani u inostranstvu ???
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Neverovatno da se Zvezdi sviraju penali kao na traci protiv Radnika.Ovo je treći put da Zvezdi sviraju dva penala protiv Radnika.Bili penali ili ne samo po sebi sumljivo,muljaju nešto garant a baš Radnik uzima Zvezdi bodove,oni isti što su primali redovno po 5 golova....
9

951357

pre preko 2 godine

Znači, sumnjivo je što se penali koji su bili sviraju Zvezdi? Šta li bi bilo da nisu bili, kao Partizanovi? Tada ništa ne bi bilo sumnjivo, je l' tako?
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

951357-Koja verovatnoća da se jednom timu svira po dva penala protiv iste ekipe u samo nekoliko utakmica.Znaš vrlo dobro da sam pisao i prošle godine isto ovo,pritom sam napisao da nameštaju,odnosno saradjuju.Pogledaj samo njihove rezultate 5x je bilo 5:0 za Zvezdu,3x 4:1 za Zvezdu,5x je rezultat bio 2:1,4x za Zvezdu,rezultati se ponavljaju kao po mantri.Ima 16 klubova protiv nekih klubova kao po navici sviraju penali za Zvezdu.Nije problem da li je bio penal,bilo je penala za Zvezdu koji uopšte nisu penali to ti vrlo dobro znaš,šta je teško golmanu da napravi penal,ni prvi ni posledni put da golmani Radnika prave penale protiv Zvezde,dodavali su im loptu u noge pa je Ben pogadjao praznu mrežu.
R

Realni Arth

pre preko 2 godine

Dobro be momak, sta ocekujec da ti kazemo, da je namesteno, i sta vec, koja je sada vasa konspiracija, jer mora da postoji i kad dobije i kad se gubi i kad se igra nereseno, jedino vi kad dobijete e onda je ok. Pa zaboga, valjda posle VAR-a je dosudjen i prvi i drugi penal, sta vam sad nije jasno? Ili mozda hoces da uporedis i penal za vas protiv Proletera kad se nije ni jasno videlo, gde lopta udara! Ajde aman komentarisi svoj klub, imamo mi dosta muka, taman smo bili srecni za Evropu eto, izgubili dva boda!
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Realni Arth-Ne znam zašto govoriš u množiti,ovo je moje lično zapažanje,pratim našu ligu redovno i vrlo dobro pamtim i iznosim činjenice.Kome se ne svidja neka zaobidje komentar.Komentarišem i jedne i druge kao što ti činis.Što se tiče jučerašnjih penala nisam ih spomenuo,nigde nisam napisao da nisu bili penali.Pogledaj malo zadnjih nekoliko utakmica Zvezde i Radnika možda ti tada bude jasnije....Nemoj samo da mi se nerviraš biće bolje...
M

Molim?

pre preko 2 godine

"U polemiku oko penala – posebno onog drugog – ne želi da ulazi" Sta hocete da kazete da nije penal, da treba da bude polemik? Jel udarac laktom u glavu gde Ben krvari posle toga nije penal?
m

mafijaš

pre preko 2 godine

Jokić je izbio loptu glavom a Ben na trčao na njegov lakat nema veze sa pena lom
Д

Драган

pre preko 2 godine

Молим и ја тебе, објасни шта је Звездин играч радио на леђима играча Радника! Пенал какав се суди само ЦЗ, ником другом!

Kontraudar

pre preko 2 godine

Tako i ja mogu da iznudim penal na svakoj utakmici. Nabijaš glavom igrača i padaš. Ako se povrediš još bolje.