Rangnik ide u selektore, ali zadržava i posao u Mančester Junajtedu?!

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.04.22. | 20:38

Dogovor je, navodno, postignut...

Austrijanci šesti put zaredom nisu uspeli da se plasiraju na Mundijal, u baražu nisu uspeli da preskoče Vels, što je rezultiralo razlazom sa selektorom Frankom Fodom. Ali ljudi u tamošnjem fudbalskom savezu planiraju da ponovo poverenje ukažu jednom nemačkom stručnjaku. Kako javljaju mediji širom Evrope na klupu Austrije će ni manje ni više do Ralf Rangnik.

Stručnjak koji će do kraja sezone voditi Mančester Junajted kao privremeno rešenje navodno je dogovorio saradnju s Austrijancima i njegova promocija se očekuje najkasnije do kraja nedelje.

Izabrane vesti

Ono što ljubitelje fudbala i posebno navijače Mančester Junajteda zanima jeste dalji Rangnikov status na Old Trafordu. Prema pisanju Dejli mejla postoji mogućnost da Nemac raskine ugovor sa Junajtedom, dok Skaj tvrdi da će ostati i prema, planu do 2024. godine, biti zadužen za konsultantske usluge po pitanju transfera i tržišta generalno.

Interim-period Ralfa Rangnika na klupi Mančestera neslavno će biti okončan, pošto su male šanse da se slavni klub plasira u Ligu šampiona.

Podsetimo, ekipu od leta preuzima Erik ten Hag.

Ragniku će posao u Austriji biti prvi selektorski izazov u karijeri.



tagovi

Ralf Rangnik

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara