Mario Salas (©Reuters)
Mario Salas (©Reuters)

Raspad u Alijanci, Salas podneo ostavku

Vreme čitanja: 1min | sub. 31.10.20. | 05:50

Velikan iz Perua vezao šest poraza

Crnje dane Alijanca iz Lime odavno nije videla. Klub koji se diči sa 23 titule prvaka države postao je odjednom krpa za udaranje.

Dogorelo je do nokata, trešti alarm u prestonici Perua, a trener Mario Salas posegao je za očajničkom merom – podneo je ostavku. Alijanca je u petak uveče izgubila kod kuće utakmicu 2. kola drugog dela prvenstva, takozvane Klausure. Bolji od nje bio je Deportivo Munisipal sa 2:1.

Izabrane vesti

Kada su se svetla iznad terena ugasila, trener Salas je zakucao na vrata predsednika kluba i podneo ostavku. Drugačije nije ni moglo da se završi, jer je Alijanci ovo šesti uzastopni poraz, kada se uračunaju sva takmičenja (peti u prvenstvu), a sedmi meč bez pobede.

Poslednji trijumf plavo-beli upisali su 3. oktobra. Od tada, samo šamar za šamarom. Zanimljivo, trener Salas je dan pre utakmice sa Munisipalom poručio da neće podneti ostavku, da će se boriti do kraja.

Pritisak i rezultati rade protiv nas. Svesni smo sa kakvim smo rezultatima zaređali. Ali, neću spustiti glavu, suočiću se sa ovim trenutkom. Što se mene tiče, neću napustiti Alijancu“, isprsio se Salas.

A, onda je usledio novi udarac i to na domaćem terenu i svestan je bio i trener tima iz Lime da mu je vreme iscurelo.

Alijanca nema ni bod iz dva kola, a već u utorak ide u goste Melgaru.


tagovi

Peru

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara