(©Starsport)
(©Starsport)

Rasplet u Mozzart Bet Superligi: Kolubara i GAT ispali, četiri kluba u igri za baraž

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.05.23. | 13:17

Dve nepoznate pred poslednje kolo Mozzart Bet Superlige

Disciplinska komisija je presekla Gordijev čvor i poslala Kolubaru u Prvu ligu Srbije, gde će joj društvo praviti Mladost GAT, koja je u pretposlednjem kolu ostala bez šansi da se spasi.

Dakle, pred finalnih 90 minuta srpskog elitnog šampionata dve nepoznate su postale poznate, sada se zna ko je direktno ispao. Ostale su još dve dileme da se reše: ko će u baraž za opstanak.

Izabrane vesti

Napredak i Spartak mogu mirno da spavaju, jer su obezbedili opstanak, što znači da će drhtati u finalnoj rundi Radnički Niš, Javor, Mladost Lučani i Radnik.

U ovom momentu na mestima koja vode u baraž su Radnik i Mladost iz Lučana, koja je u osnovnom delu prvenstva završila iza Javora, a to je kriterijum koji će se gledati ako klubovi imaju isti broj bodova nakon 37. kola.

Kuriozitet poslednjeg kola je što se ni na jednom meču ne sastaju timovi koji vode direktnu borbu za opstanak. Četiri kluba koja nemaju takmičarski motiv u 37. rundi ukrstiće koplja sa četiri tima jako zainteresovana za bodove.

Tako će u Subotici Spartak ugostiti Radnika, Mladost iz Lučana će dočekati Mladost GAT, Kolubara će na svom stadionu igrati sa niškim Radničkim, dok će Javor biti gost Napretka.

Biće jednako zanimljivo ispratiti rasplet i u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije. IMT i Železničar iz Pančeva su već proslavili promociju u elitni rang, Grafičar je siguran učesnik baraža, dok za drugo mesto u doigravanju konkurišu pred poslednje kolo Inđija, Jedinstvo Ub i Radnički iz Sremske Mitrovice.

A, u poslednjem kolu Jedinstvo će biti gost Železničara, dok će se u Sremskoj Mitrovici sastati Radnički i Inđija.



tagovi

Mozzart Bet SuperligaKolubara LazarevacMladost Novi SadRadnikRadnički NišMladost LučaniJavor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara