Milan Rastavac (©Starsport)
Milan Rastavac (©Starsport)

Rastavac: Jasan signal da sazrevamo kao ekipa; Dukanac: Na kraju smo dobro i prošli

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.02.23. | 19:07

Utisci trenera posle duela Vojvodina - Kolubara (3:0)

/Od dopisnika Mozzart Sporta iz Novog Sada/

Posle remija sa Crvenom zvezdom u Beogradu (1:1), fudbaleri Vojvodine večeras su rutinski nadigrali Kolubaru (3:0) pred svojom publikom. U prvom poluvremenu Novosađani nisu uspeli da pronađu recept za mrežu gostujuće ekipe, ali su u nastavku dominirali i na kraju slavili golovima Simića, Malbašića i Čumića (iz penala).

Izabrane vesti

Šef stručnog štaba Stare dame Milan Rastavac istakao je da je najvažnije da njegovi igrači sazrevaju kao tim.

“U drugom poluvremenu smo došli do željene igre, odnosno da budemo agresivni i brzi onoliko koliko želimo i to nam je dobar model za ubuduće. Čestitam igračima na tome što su pružili. Raduje me deo i u prvom i u drugom poluvremenu kada smo bili fokusirani i nismo upadali u kritične situacije, što mi daje jasne signale da sazrevamo kao ekipa. Verujem u naš rad i vreme koje provodimo zajedno. Posebno hvala navijačima koji su došli danas da nas bodre”, rekao je Rastavac posle meča.

Voša se mučila sa Kolubarom u prvih 45 minuta, a onda odlično odigrala u nastavku susreta.

“Pomerili smo težište ka napred i dogovorili se da prihvatamo igru sa rivalom na leđima i da se držimo svog plana. Napravili smo sitne korekcije i najvažnije je da je nakon toga prvi gol pao na vreme, jer nam je on doneo mirnoću i staloženost. I jedan i drugi model koji smo prikazali u prošlom i ovom kolu je naš. Moramo da se prilagodimo situaciji, odnosno tome ko nam je protivnik”, završio je trener Lala. 

Šef stručnog štaba Kolubare Veroljub Dukanac nezadovoljan je pristupom svoje ekipe u drugom poluvremenu.

“Čestitam domaćinu na zasluženoj pobedi. U prvom poluvremenu smo bili maksimalno ravnopravan protivnik, a u drugo smo ušli samozadovoljni, iako sam ih upozoravao... Moram da prekorim moje igrače, na kraju smo i dobro prošli. Prvo poluvreme je išlo nama na ruku, imali smo i dve dobre prilike, ali utakmica se igra 90 minuta i Vojvodina je znalački iskoristila to i zasluženo pobedila”, poručio je Dukanac.


tagovi

FK VojvodinaMilan RastavacKolubara LazarevacMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara