Komentari na vest

Rat u Ukrajini & sport: Abramoviča proteruju iz Engleske, baraž za Mundijal pod znakom pitanja...

Ј

Ја

pre oko 2 godine

,,Збиља"? Шта је то ,,збиља"???
B

Bla bla bam bam

pre oko 2 godine

Kako se svet ovako nije potresao kad je nas agresor ovako male bombardovao.
П

Пихи

pre oko 2 godine

И даље је све то ништа у односу на санкције које смо ми преживели. Само храбро браћо, решиће Путин украјинско питање за неколико дана. А после као око Крима, свако чудо за 3 дана... Музу они добрано руску спортску краву већ годинама и неће тек тако сићи са нафташке сисе. Да лају и да гризу - да, али да пусте - мало теже.
R

Rusija Srbija

pre oko 2 godine

APSOLUTNA I PUNA PODRSKA ZA PUTINA I BRACU RUSE OD SVIH ZVEZDASA!
M

Mucci1988

pre oko 2 godine

Rat je u Ukrajini već osam godina. Samo što to izgleda nikog nije zanimalo
K

Kidi

pre oko 2 godine

Koga zapad podrzava ni pakao mu nece tesko pasti.
s

simicmacan

pre oko 2 godine

Vidim, nas podrzavala Rusija i bas smo super prosli 1999.
G

Gost11111

pre oko 2 godine

Pa nije nas podrzala, zato sto smo se i tad, kao p... uvlacili zapadu, a zapad nam lepo smestio aero miting, 3 meseca smo svaki dan imali priliku da vidimo koliko nas zapad voli!
s

simicmacan

pre oko 2 godine

Ja bih bas voleo da Ruse izbace iz svega, iz svih takmicenja, svih sportova. Mi bismo u fudbalu odmah uleteli na 15. mesto, i odmah na jesen imali 2 kluba u kvalifikacijama za Ligu Sampiona, jos 3 kluba u drugim takmicenjima, isto tako, izbacis Ruse iz Eurolige, upadne odmah Partizan u takmicenje ... ma ko sisa Ruse, niko nikad i ne navija za njih, samo se foliraju ljudi da vole Rusiju a ne znaju 3 ruska grada da nabroje
R

Rare

pre oko 2 godine

Srbi više vole Rusiju nego Srbiju. Nije baš normalno, ali je činjenica.
s

simicmacan

pre oko 2 godine

ja ne poznajem nijednog srbina koji vise voli rusiju od ujaka iz Minhena, evo ziv mi majka
S

Seoul

pre oko 2 godine

Nadam se da će posle ovoga i ostatak sveta shvatiti da ih ameri niti hoće niti mogu da zaštite. Sem ovih malih i ekstremno slabih država, oni se jadni i nadaju nečemu jer moraju
D

Drvo

pre oko 2 godine

Abrines devojcica. Treba mu pokloiti neki barbi lutku kad bude gostovao kod nas.
С

Саббатх

pre oko 2 godine

Не треба мешати спорт и политику, а шта они раде?
R

Radomir Falkao

pre oko 2 godine

Gospodin zvani Najdzel Hejs
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

Jel skakao neko od njih na akciju milosrdni andjeo? Polako, svakom zlu dodje kraj...mnogo jaca carstva su padala, pa ce i ovo.
k

kakav komentar

pre oko 2 godine

jesu li rusi skakali da ih odvrate,i dok ovo pisem u Ukrajini ginu civili..i vojnici,mladi momci iz Rusije i Ukrajine..kojima sigurno nije do rata..A boli amere, njima ce uvek biti super..
д

д.г.

pre oko 2 godine

Коментар није на месту. Само треба знати да је од 2014. у тим подручјима погинуло 14000 људи. Тамо је рат осам година али једина срећа је што су можда Американци убрзали крај агоније.
m

mikan_zec

pre oko 2 godine

@kakav komentar Mikane, vidim da je ovakav sistem napravio seka perse od gomile ljudi. Gine se za otadzbinu, Rusija se brani, treba imati samo malo zdravog razuma. Na zalost i to malo je previse.
K

Ksale

pre oko 2 godine

@Mikan_zec Rusija se brani u Kijevu, centralnoj i zapadnoj Ukrajini? Da su poslali vojnike samo u Donbas, razumeo bih, ali njihova vojska dalje od toga nema šta da traži. I briga me da li će me Rusofili koji više vole Rusiju nego Srbiju napasti, ovo nije branjenje svoje države već invazija na drugu.
D

Drvo

pre oko 2 godine

@Ksale naravno da se tamo brane, ako tamo postave rakete mogu odatle da granatiraju Rusiju. Oko toga i jeste cela frka.
Z

Zmaj93

pre oko 2 godine

Sto volim kad zapadnjaci krenu da nemocno histerisu, polako shvataju da svet kakav su oni zamisljali polako odumire.
д

д.г.

pre oko 2 godine

Одавно спорт није спорт. Нас избацише са еура у фудбалу. Дође Данска као друга из групе и освоји тај еуро. По олимпијском комитету нико се сем Руса не допингује. Како неко може да конфискује приватну имовину? Јел то та демократија? Москва и Петерсбург нису до Украјине. Да ли је неко одбио да игра у Шпанији кад је био онај циркус са Каталонијом? Је ли неко увео санкције САД кад су изазвали хаос са арапским пролећем или окупацијом Ирака. Доста ми је двојних аршина и дежурних пандура Американаца.
G

Gost$

pre oko 2 godine

Uzmi Romane,Partizan
D

Drvo

pre oko 2 godine

evo sace
Л

Ложач

pre oko 2 godine

Вера му не дозвољава
R

Rare

pre oko 2 godine

U Rusiji nije rat, ovo je čista diskriminacija.
P

Pristrasni posmatrač

pre oko 2 godine

Rat niti priželjkujem, niti mu se radujem. Nisam mišljenja da je sve to daleko od nas, pa baš me briga. Prokleti vlastodršci, ostavite običan narod da živi na miru! Ali, ali.... Ovo što se sad svi ovi "Zapadnjaci" oglašavaju i ne bi da igraju protiv ruskih ekipa, ne bi u Soči, ne bi u Sankt Peterburg na finale, ne bi čak ni pare od Gazproma, jer eto zaboga gadljivi su na puške ako dolaze iz Rusije... Pu licemeri dvolični, pa što se mešate u ono što nije vaš posao? Litvanci, Poljaci i Šveđani, vekovni mrzitelji Rusije, verujem da su jedva dočekali da izdaju ovakvo saopštenje. Ovaj lik iz Barse ne bi u Sankt Peterburg, pa kralju tamo nema rata, zašto nema logike da se bilo koji sportski događaj odigra u Rusiji? Ratno stanje je (nažalost) u Ukrajini, u Rusiji se život normalno odvija... Kad su vaše zemlje napale Jugoslaviju, Avganistan, Irak, Siriju, Libiju, ništa vam nije smetalo, bilo sve kul, je l' tako...?!
P

Pristrasni posmatrač

pre oko 2 godine

Hteo sam da napišem "gadljivi ste na šuške ako dolaze iz Rusije", prokleti auto correct....
L

LudiDejo

pre oko 2 godine

To je valjda sklop sankcija, jer zapad priprema ‘’paket sankcija’’ kako oni to nazivaju. Nejasno je samo zašto se onda i UEFA mijesa.. Možda će izgovor biti zato sto imaju jedni prema drugima sankcije i sto neće slati igrače, a ako bi igrači dobili odobrenje onda je nemoguće da dodju navijači, jer su zemlje sankcionisane. Kao i uvijek u finalu će hiti engleski, njemački, možda španski klubovi ili PSG. Francuzi, Britanci i Švabe imaju najviše umijesena svoje prste u sve to pa znaju da te zemlje neće odobriti da puste svoj narod u Rusiju.. Sa tim bi UEFA bila na gubitku..
r

rsczz

pre oko 2 godine

Cuj "Nas cilj mora da bude degradiranje ruskog ekonomskog sistema", Kako su naivni evropljani iskoristili ih ameri za ostvarivanje nekih svojih ciljeva dao Bog da Putin dodje sve do ostrva!!!
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Apropo vesti.Da li mislite da će Čelzi imati drugačiji sudijski tretman od sadašnjeg trenutka? Počev od finala Liga Kupa u nedelju sa Liverpulom.
T

TP-1

pre oko 2 godine

Kakve veze ima sve ovo sa sportom???
D

Dobar Loš Zao

pre oko 2 godine

Držite se Ukrajinci!
1

11

pre oko 2 godine

Ukrajina ispade kolateralna šteta, da se nato nije širio ka istoku ništa od ovoga se ne bi desilo. Ovako nato hoće još napred a rusija ne pušta dalje i onda imamo ovo što imamo.
G

Go

pre oko 2 godine

Licemeri sa zapada!
S

Snoopy

pre oko 2 godine

Ukrajina osudila nato agresiju 99 g. Nije priznala Kosovo. A mi podrzavamo agresiju u ugrožavanje suveriniteta od putina na Ukrajinu Mi nekom pricamo da su Licemeri hahaha
г

гост66

pre oko 2 godine

Снупи, види се да благе везе са животом немаш. Власт Украјине која је осудила НАТО напад на нас је одавно збачена, очигледно немаш појма ништа о Мајдану и то крвавом, када су ове пудлице западњачке отеле власт и тада је све кренуло наопако. Како Финска нема проблема са Русијом, иако је исто комшија ? А да, Финска НЕЋЕ ДА УЂЕ У НАТО АЛИЈАНСУ, имају уређену државу која води бригу о свом народу ( за разлику од ових марионета запада у Украјини),неће да чачкају међеда и Русија им не упада у земљу . Једноставно.