Petar Ratkov (©MN Press)
Petar Ratkov (©MN Press)

Ratkov na pregledima u Austriji, TSC postavlja letnji zadatak – 4.500.000 + 500.000 + 15%

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.06.23. | 11:58

Sjajan posao Topolskog sportskog kluba

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Bačke Topole)

Mogao je igrač da bira gde će, mogao je klub da traži i veće obeštećenje. Ali i TSC je razmišljao prvenstveno o interesu Petra Ratkova i sada već možemo da kažemo da je izvesno da će 19-godišnji napadač karijeru nastaviti u Salcburgu.

Izabrane vesti

Prema informacijama Mozzart Sporta mladi napadač je već otputovao na lekarske preglede u Austriju i ako sve prođe kako treba – a nema razloga da tako ne bude – narednih dana bi trebalo da se i ozvaniči njegov transfere.

Ratkov će posle 13 golova u protekloj sezoni Mozzart Bet Superligi dobiti izvanrednu šansu da nastavi razvoj u klubu prepoznatljivom po lansiraju mladih asova. Setimo se samo da je baš u Red Bulovoj austrijskoj ispostavi eksplodirao i Erling Haland, pa i Karim Adejemi, Patson Daka, Dominik Soboslaj, Brenden Aronson

Dobiće i TSC. Možda ne maksimum koliki je mogao, ali će konkurentima u Mozzart Bet Superligi postaviti domaći zadatak za ovo leto. Naime, prema našim saznanjima na račun Topolskog sportskog kluba slice se 4.500.000 evra, još 500.000 bi moglo da legne u premijama, a TSC će sačuvati i 15 odsto od narednog transfera Ratkova.

S obzirom za koje pare Salcburg prodaje nije nemoguće da se kroz koju godinu ispostavi da tih 15 odsto donese još koji milion. Samo da Ratkov pokaže šta ume. A, ume dosta. Imaće i vremena da se privikne, jer će potpisati ugovor na četiri godine.


 

 


tagovi

Petar RatkovTSC Bačka TopolaAustrijaAustrija 1Letnji prelazni rok 2023Red Bul Salcburg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara