Komentari na vest

Ratkov u Top 25 prodaja iz Srbije, samo još jedan nije delo „večitih“, a nije sve uvek bilo kako piše

А

Аболиција

pre 11 meseci

Али, трансфер Дарка Ковачевића од пре 30 година! С њим је отишао и Дејан Стефановић у Шефилд.... Иначе, висину трансфера Друлића ни Виши суд у Београду није успео да утврди...
D

DDF

pre 11 meseci

Visinu Drulicevog transfer moze da kaze sadasnji"predsednik FSS",koliko je od celokupne cifre"strpao u svoj dzep",koliko je pripalo igracu i koliko je pripalo C.Zvezde
i

iiijiji

pre 11 meseci

Kako zapad lepo prestavlja pojacanja a mi? cccccc... los nam marketing!
P

Proficap

pre 11 meseci

Malo je glupo uporedjivati Kezmaniv i Drulicev, ili Stankovicev transfer u danasnjim parama, zbog inflacije, vrednosti novca, itd. Tadasnjih 28.000 maraka, ili 27.000 miliona maraka, nije 14.000 miliona evra, vec je tadasnjih 27.000 maraka imalo vrednost kao priblizno danas 35.000 evra (nisam pogresio u kucanju cifre), kada se uporedi inflacija i kupovna moc. Prosto, tadasnjih 100 maraka, danas vredi oko 130 evra, a ne 50 evra kako ste ovde napisali. Fizicki je marka menjana za 0.5 prema evru, ali ovde pricamo o mnogo cemu u ekonomiji. Sto se tice transfera, nikada vise necemo imati tako visoke prihode od prodaje igraca.
т

тачно

pre 11 meseci

Мада има и у томе што су некада играчи много мање вредновани него данс, није исто 14 милиона за играче из тог периода и за данашње.

metalika moj dobar

pre 11 meseci

jedan od vrednijih transfera srpskog fudbala jel ove pare će završiti u klubu za razliku od priodaje igrača večitih gde klub najmanje profitira
S

Soko

pre 11 meseci

Vi novinari morate se malo edukovat jer 28 milona maraka je vece nego sada 28 miliona eura. Realno i nominalno nije isto.
t

terasa

pre 11 meseci

Ko sve danas napravi pare, malo bolji menadzer i karijera iz snova
S

Sherlocked

pre 11 meseci

Za nas su to "ogromne pare" narocito za TSC. I cestitam na dobrom poslu. I nema kod njih , sto vidimo i kao sto smo znali kao kod CZ i Partizana , vise od pola ide nekome i te fore Znalo se i tada samo niste smeli da pisete. Sve sto ova bagra iz dva vodeca kluba radi sve je obavijeno velom tajne , duplih racuna , ugovora trange frange , odnosno sve se radi da klub dobije sto manje , a "nekom tamo" ide ogroman deo .. kopaju rupu sami sebi i jednog dana ce biti samo BUĆ. Partizan je na korak da ga zatrpaju. Glasgov Rendzers je zavrsio u poslednjoj ligi , bankrot. Partizan ce samo ugasiti. Ma koliko se "veliki" cinio. A kad Terza Magija ode i kad sve ispliva i rupu ce zatrpati , blago nama.
G

Gost007

pre 11 meseci

A Stupi? A Rakonjac? A Tedic? A Kamenovic? A raznorazni napadaci iz Radnika, Cuke... i ostale oprane pare????
p

pa1

pre 11 meseci

Ne razumem baš ovoliku euforiju zbog transfera. Zamislite da su svi ovi igrači ostali još nekoliko sezona kod nas... Svrha fudbala je rezultat a ne zarada. Zar ovaj mali iz TSC nije trebalo da ostane još bar 2-3 godine u našoj ligi? Zar to ne bi povećalo kvalitet lige i dovelo više navijača na stadion? Sve smo okrenuli naopako
d

darkobg

pre 11 meseci

Nismo mi obrnuli nista vec je fudbal odavno postao biznis i da bi klubovi mogli ziveti moraju prodavati igrace. Mi nismo u mogucnosti da drzimo fudbalere godinama osim Zvezde koja drzi kostur tima vec nekoliko godina (neki su jedva prezalili sto moraju da idu)
T

TSC

pre 11 meseci

Da jeste trebalo je da ostane sve si u pravu. Ali je problem sto nasi klubovi moraju da prodaju bryo mladog igraca da bi od njegovog transfera platili dugove i racune. Nemaju veliki budzet
f

fjcjjfjfjf

pre 11 meseci

Zato sto ne lunimo stadione oni su primorani da prodaju
N

Nexu

pre 11 meseci

Eto od tih i tolikih transfera saznasmo da vecinu tih para blizanci nisu videli a da je veliki deo novca od transfera otisao "nekome". A ko je taj neko to novinari ne smeju da nam kazu plus ove smesne preprodaje Zahaviju na stetu klubova. U svakom slucaju bljak.
m

mile led

pre 11 meseci

Samo prva rečenica, Partizan više zarađivao od zvezde. Pametnom dovoljno
D

Daj faul

pre 11 meseci

Samo vi “zaradjujte”, mi cemo se zadovoljiti titulama…vidim, kupate se u lovi…
M

Miskelinjo

pre 11 meseci

Od ovih 25 ne znam da li ima 3 cista da je sve u klub otislo, bukvalno ne znas koji je sumnjiviji. Ovaj Rajkovicev ipak mislim da je najmutniji, obzirom gde je OFK zavrsio :))
L

Laziale

pre 11 meseci

Da je igrao u Czv ili Partizanu prodali bi ga za milion, mozda dva najvise. Naravno to bi bila suma za medije i nas smrtnike sto dovoljno govori o mafiji koja tamo sedi. Volim Czv ali neke stvari pod hitno treba menjati u nasem fudbalu.
D

Darth Vader89

pre 11 meseci

Gresis Lazetic je prodat Milanu za 4.5 miliona, imao 18 godina, odigrao 14 utakmica postigao 1 gol. Pre njega Joveljic za 4 miliona Ajntrahtu, Nemanja Radonjic u Marsej za 12 miliona, Grujic Liverpulu za 8 miliona, Luka Jovic Apoel pa Benfika za 2 miliona to je vec neka zesca kombinizacija i zajebanicijia, ko zna za koliko je stvarno otisao i u ciji dzep su pare zavrsile? Sada imaju Erakovica otici ce i on za neke solidne novce. Svi su reprezantivci i igraju u jakim klubovima znaci da poseduju neki kvalitet kao i Ratkov koji ce mozda u buducnosti isto biti u reprezentaciji. Odnosno ono sto vredi ima cenu.
@

@ DartVather

pre 11 meseci

Kako su pošteno prodavani pokazuje to da više niko sa zapada gde nema muljanja, neće da radi sa czv i da je transfer od smešnih milion € postao misaona imenica. U poslednjih 5 godina, kupljeno za 70 miliona a to isto prodato za 15. Svaka kuća bi propala sa takvim poslovanjem ili bi bar promenila gazdu. Sramota
k

kikola

pre 11 meseci

Majorka, ne Maljorka. A i 28 DEM 1995 je pre ekvivalentno 28 EUR danas, mozda i vise, s obzirom na inflaciju i ostalo
@

@Kikola

pre 11 meseci

Moze se reci da partizan i nije zaradio toliko koliko je pisalo vec mnogo manje.. dzabe se grobari hvale kad istina je skroz drugacija.
O

Onigujo

pre 11 meseci

Majorka je po naški a Maljorka po španski pa kome kako milo
L

Laziale

pre 11 meseci

Pravilno je Maljorka a ne Majorka jer duplo ll se izgovara kao lj. Onda bi se kosarkas izgovarao Juj a ne Ljulj kako ga komentatori zovu.
j

juj

pre 11 meseci

Spansko ll se izgovara kao j, pravilno je Majorka, Sevija, Juj a ne to nase Maljorka, Sevilja i Ljulj
(

(ko)lektor

pre 11 meseci

Zapravo nije ni J ni LJ, vec nesto izmedju. Ali meni svakako sa J zvuci normalnije a sa LJ mi para usi. Sem toga, Spanci nemaju slovo LJ, cak ni kao zvuk
G

Grga Cvarak

pre 11 meseci

(Ko)lektor je najvise u pravu. Izmedju je. Medjutim, ako se bira izmedju lj i j, jedino j moze biti ispravno za spansko duplo l. Upotrijebiti nase lj kao zamjenu moze samo neko ko nikad u zivotu nije uzeo ni jednog jedinog casa spanskog.