Komentari na vest

Razgoropadila se Partizanova deca protiv Slovenaca (VIDEO)

n

nemam pojma

pre 10 meseci

Pa Pesnica je selo. Komentarisati bilo koji rezultat je besmisleno. Bilo bi normalno, da je u pitanju nekadašnji Partizan, da je rezultat 12-0, 15-0. Besmisleno je zakazivati utakmice protiv takvih protivnika.
b

batabane

pre 10 meseci

A sledecu kad igraju protiv Gornje ulice,pa kad zaigraju Šcekic i Nikolic,bez 11 komada ,nece biti.
R

Realno1

pre 10 meseci

Kakav naslov za pobedu nad fk Leštane...
G

Gost2222

pre 10 meseci

Trećeligaša ahahahah
g

gunđalo

pre 10 meseci

Ovi Slovenci su RM za užičku festivalsku ekipu
G

Grga Cvarak

pre 10 meseci

Ne lupaj Uzicki sastav je RM za ove slovence. Ti
G

Grga Cvarak

pre 10 meseci

Za ovog genijalca koji misli da je pametan sto se potpisuje kao ja... Druze, koliko ti je mora biti zalostan zivot, pa da ovo radis? Ali stvarno? Ccc... svakakvih kretena, Boze.
K

Koan

pre 10 meseci

Partizan je igrao protiv NK Kungota iz mesta Pesnica kod Maribora i ovaj klub nije ni u jednoj od dve grupe treće lige Slovenije. Ko zna iz kog su takmičenja.
n

nemam pojma

pre 10 meseci

Pesnica je Pesnica, a Kungota sasvim drugo selo. Slovenija ima 250 opština, a i seoca sa 500 stanovnika su opštine. Ova Pesnica je uz Maribor, u pravcu Šentilja, prema austrijskoj granici.
M

Mauro Tasoti

pre 10 meseci

Tokom cele utakmice komentatori za današnjeg protivnika Partizana govore Slovenački niželigaš,valjda i sami ne znaju koja je liga u pitanju ili im je glupo da kažu.I pored onako lošeg protivnika prvo poluvreme što se tiče realizacije je bilo očajno i svaki udarac,pogotovo Sameda Baždara koji duže vreme ne može da se sastavi,pogađao je njihovog golmana.Drugo poluvreme je bilo mnogo bolje i dali smo pet komada mada je toliko trebalo da damo i u prvom.Slovenci su bili toliko loši da je i 10:0 malo.Ajde da sačekamo i ta pojačanja,Kanutea i Nikolića pa da vidimo da li možemo do grupe Lige Konferencije i bar drugog mesta u domaćoj ligi.Loša stvar je što nema Dijabetea pa se možda smeši još jedno moćilionče u džepovima Vučele i Vazure.
V

VALJAK trazi prava pojacanja

pre 10 meseci

E jakog li protivnika. Sramota. Ma nama fake 5-6 dibruh iskusnih igraca. Ovi je mnogi slabo. Da dodje taj Bosanac iz SARAJEVA I JOS NEKOLIKO ISKUSNIH TIPA JOVETICA. Pobedili smo amatere JANEZE.
Б

Бибарс

pre 10 meseci

Док Партизан гази ове Словенце, Звезда не може да победи Ужичку републику, напунили им Фрању Глазера на голу, а платио га народ толике милионе.
С

Србољуб

pre 10 meseci

Franjo Gelzner Kapiten NDH i prvi kapiten NK Partizana.Osudjeni ubica

ANALIZA

pre 10 meseci

Ta Užička Republika bi pobedila ekipu iz Slovenije ali ti pišeš navijački ili si nestručna za neku adekvatnu analizu. Uostalom partizan je osnovan u Zagrebu a i predsednik partizana je bio Franjo Tuđman i sad mi reci kakve to veze ima sa sportom i ko je nacionalista?Ko prvi mržnju a?
@

@penaltko

pre 10 meseci

Gazi nikag neugodnijeg slovenackog treceligasa... 😂😂😂
T

To je

pre 10 meseci

komentar svaka čast,samo pazi da ne razvalio vas.
S

SrdjanBGD

pre 10 meseci

Razgoropadili se protiv Slovenačkog trećeligaša (seoska liga) 🤣

ANALIZA

pre 10 meseci

Nikad grobari da se nauče pameti ovde lupaju sve na štetu kluba i pazite sad ovo podržavaju Ostoju koji je napravio najveći dug kk partizanu I pritom porez uopšte nije platio iako su prikupljena sredstva.
a

abrakadabra

pre 10 meseci

4-5igraca mlada u prvom tako i u drugom poluvremenu. Prvu LŠ smo igrali sa domaćim igračima osim Taribo Vesta i Stojanoskog, tako da je moguće. Nisam za ovu upravu, ali za koncept sa mladim našim igračima jesam. Trifunović, Aleksić, Jevremović, Mirčetić, Stjepanović.. Terzić dobar, Pantić zrelije. Slaba je ovo ekipa, ali konceptualno boljitak
K

Kako ne

pre 10 meseci

shvataš da si u turskoj zabludi. Ikakvih LS pricas 'Leba ti?
N

NoName 1

pre 10 meseci

Evo šta smo izguglali o moćnoj Pesnici..... Песница при Марибору је градић и управно средиште општине Песница, која припада Подравској регији у Републици Словенији. По последњем попису из 2002. године насеље Песница при Марибору имало је 814 становника. Ljudi, igrali ste protiv jednog zaseoka od 800 ljudi!!! Alo, Bumbarevo brdo je megalopolis za njih.

ANALIZA

pre 10 meseci

Odmah se vidi da je partizan svesno birao ekipu kojoj mogu da daju mnogo golova. VV tandem opet preveslao fudbalski nepismene grobare
s

slavij

pre 10 meseci

Da li je moguće da navijač Zvezde po internetu traži sve o protivniku rivala u Sloveniji i čak to negativno komentariše? Mladiću koji se potpisuješ kao bezimeni, ti stvarno imaš viška dlobodnog vremema, uzmi i pročitaj knjigu, dobro će ti doći. Ovo je sport , a ti svoje dragocjeno vrijeme trošiš na ovakve stvari. Lijep je dan , šetaj, nađi djevojku, raduj se LŠ, pusti druge, nama potrebe da budeš cinik, mlad si ti za to, pretpostavljam. Ovo je dobronamjerno.
m

monteroo

pre 10 meseci

Ovo je strasno,dok su zeme mogle da hodaju 0-0,onda i gosa poklonio gol pa se ko sve seljacke ekipe raspali....trener neki dekica dosao s pecanja... Oterajte onog sanicanina ako boga znate,dajte ga bugarima za dzabe ...
R

RazgoropadjenMali

pre 10 meseci

Stvarno su se razgoropadili, pogotovu mlađani Natho koji je dobio poklon penaltik da se sprema za našu ligu i da sačuva tim u ligi:))))
a

asensio

pre 10 meseci

Zvezda bi i protiv ovih Slovenaca krala
m

miiinemamo

pre 10 meseci

potrebe to samo tvoj nk partizai jer videli smo prosle sezone kad je posteno budete 4 i pretprosle kad kradete borite se cak za titulu,a mi pesaka lagano predjemo preko ove nase lige
D

Dxb

pre 10 meseci

Olimpija bi nanela katastrofu crno belima

ANALIZA

pre 10 meseci

Tačno. Pesnica je za klasu slabiji tim od one ekipe koja je sastavljena od igrača iz Užica.Sem toga mi smo rekli da nam je to bila test utakmica i da nam je rezultat u drugom planu a grobari posle ove pobede pišu da su konkurent za titulu. Sramota i bruka navijača partizana.
R

Raša P

pre 10 meseci

Žali Bože mastila!!!
2

2222

pre 10 meseci

Daj bre nizerazredna ekipa iz Slovenije,lako je sa njima
s

samo jedan covek

pre 10 meseci

Pa to nam i jeste mera, u trecoj slovenackoj ligi bi se mozda borili za prvo mesto
R

Rds

pre 10 meseci

Mozda ni u trecoj ligi ne bi partizan bio prvi ovi su medju najgora tri tima u trecoj ligi Slovenije
D

Deno

pre 10 meseci

Kako vas bre nije sramota izvestavati uopste o ovoj utakmici ,igrali protiv lokalnih pijanaca.
a

abc

pre 10 meseci

Je li ovo ponovo kreće mini Atletiko, hoće li ponovo tim koji nema potencijal za 65 bodova da osvoji 95 bodova?! Srećom ima i ta Liga konferencija koja služi za neograničeno otkrivanje istine, ogoli režiju do kraja.
D

Dragan 1985

pre 10 meseci

Kako stoje stvari Zvezda i TSC ce da sa bore za titulu, Cukaricki ce biti zacementiran na trecem mestu, a Vosa i Partizan ce se boriti za poziciju 4. Dakle, nista se nece promeniti u odnosu na sezoni 22/23. Videcemo protiv Sturma gde je Partizan.
p

petardiranje

pre 10 meseci

Sa 💣💣💣💣 svaka cast, bravo .... samo sto ce i PAZAR biti za vas BARCELONA!
B

Baltika

pre 10 meseci

Slabo je to, u srecna vremena smo ovakve ispracali sa 10-12 golova. X na poluvremenu i posle pet komada sa umornim treceligaskim igracima i Nathkom u postavi, koliko god bilo sa trecinom igraca iz omladinske skole, mora to mnogo bolje ako hocemo bilo cemu da se nadamo.
B

Bravo

pre 10 meseci

Mocarte to je pravi naslov. Tako se čuva uprava.
2

2 na 2

pre 10 meseci

Jel groblje i ovi moji mogu da se dogovore jel bolje više domaćih igrača ili? Evo prvi ću da pozdravim igru rivala kad ima više domaćih igrača. Kakvi god da su, domaći su.
n

nitro lopta

pre 10 meseci

Tako bese i proslo leto na pripremama, naslov ste stavili: Partizan ubrzao loptu. Kad ono najveca bruka u istoriji Partizana. Polako sa hvaljenjem. Ovo je postao amaterski klub.
d

darkok

pre 10 meseci

Ovi cigani što se lože kako će nas svi pregaziti u prvenstvu bi samo poručio da ste vi igrali protiv tima sastavljenog od igrača iz 4 naše lige i da ste pobedili sa 3:1 i to sa vašim najboljim sastavom,dok smo mi danas igrali bez špic igrača i bez Kanutea,Dijabatea i igrala su naša deca od 17 i 18g,bogme mali Trifunović,Stjepanović i Aleksić će tek pokazati koliko vrede i malo stariji Nikola Terzić koji je pokazao da ima kvalitet i da je neopravdano bio oteran od strane neznalice Stolice koji ga poslao na pozajmicu,mi i da igramo samo sa našom decom ako bude poštenog sudjenja garantujem da cigani nemogu da nas dobiju u derbiju.Ps inače mali Ilić nema pojma teška rupa od igrača takvih štopera ćeš naći u seoskim ligama i zato vas molim nemojte ga forsirati nije vredan toga,sa novim igračima Kanute,Nikolić i golman Jovanović i očekujem novog štopera(Nastasić)koji će biti par sa S. Markovićem biće Partizan konkurent za titulu ma šta ko mislio i treba maximalno da guramo malog Trifunovića kao bonus igrača mali je opasan igrač
N

Nele 007

pre 10 meseci

Taj kimbinovani sastav iz Uzice bi pregazio ove nesterecne slovence. Alo bre pa mi se ne silimo na nejakima to je bila test utakmica. Vi niste konkurent ni TSC za drugo mesto a kamoli Zvezdi za titulu. Uskoro ce vam to biti jasnije kad odigrate sa nekom malo boljom ekipom
g

gosturina

pre 10 meseci

Da li se ti salis ili zaista ozbiljno mislis ovo sto si napisao. Kao prvo, gledao sam obe utakmice u Uzicu i da ti cinjenicno odgovorim da Zvezda protiv Selekcije Uzica koju su cinili fudbaleri Slobode - prva liga Srbije i Jedinsta koje tavori u trecem rangu je igrala bez Bukarija, Kangve, Olajnike, Krasoa, Spajica, Erakovica, Azarova, tako da ti vidi koliko je kompletna bila. Drugo, ako ti smatras da je Nemanja Nikolic bolji centarfor od Krasoa, ako smatras da je Antic bolji od Zvezdinih fudbalera koji igraju na istoj poziciji, da si cuo za ovog Kanutea pre nego sto je potpisao za vas, e onda tebi svaka cast. Tvoj komentar oslikava tipican grobarski mentalitet. Da ja prelazim u Partizan koji sam fudbal amaterski igrao, vi grobari biste bili odusevljeni i rekli evo ga dosao je starsan fudbaler, borimo se za titulu. I posebno ta tvoja konstatacija, ako sudija bude sudio posteno je toliko drska i bezobrazna da sam samo zbog nje morao da ti odgovorim. U septembru, kakav je penal sviran za Partizan, Katai je napravio toboze faul? Da je obrnuta situacija, Zeljko Pantic bi imao specijal pod nazivom brutalno pokraden partizan u derbiju. Zato molim te ne brukaj se vise komentarima na nivou zelja malog Perice i prihvati cinjenicu da necete biti ni peti u prvenstvu ako se bude sudilo posteno sledece sezone.

ANALIZA

pre 10 meseci

Svako ko je stručan i ko se razume u fudbal zna da je sastav Užica mnogo kvalitetniji od sastava pesnice.
N

NoName 1

pre 10 meseci

Ajde klinac ne brukaj se. Užice je gradić od oko 55000 stanovnika. Ova Pesnica ima 850 stanovnika. To nije ni selo, nego zaseok.
A

AKO JE PENALTKO

pre 10 meseci

Dete onda ok. Slovenacki golman 1,60 cm visine hahahah
B

Biseri

pre 10 meseci

kluba na delu,to je produkt najbolje slike u Evropi.
P

PA

pre 10 meseci

Slikaj se 😉
H

Hf c

pre 10 meseci

Kad se ponovo desi Samrok dal i ce i tada da slavite
L

Lanistanac

pre 10 meseci

nekada se pricalo nebitan si kao semafor u GTA, a danas se prica NEBITAN SI KAO PARTIZAN U FUDBALU.
A

A tvoj komentar

pre 10 meseci

I ti ste nebitni kao zrak sunca na jesenjem kišnom danu
S

Steva018

pre 10 meseci

Jos da je igrao Dijebate bilo bi duplo.
P

Pedja108

pre 10 meseci

Vidim deda Natho opet dao gol i naravno, opet iz penala. Jeste li to dogovorili da se svira penal, da podignete moral Nathu?
N

Nezvani gost

pre 10 meseci

Ciganija se raskokodakala.
R

Rsa

pre 10 meseci

E moj ti...bas se radujemo sto se vi busate u grudi posle pobede nad ovakvim amaterama.. uskoro ce neko da otrese partizan ko slinu..buce bolno prizemljenje
D

Dogovor

pre 10 meseci

Da nije VV na poluvremenu usao u svlacionici ne bi partizan dao ni gol

ANALIZA

pre 10 meseci

Stvarno lepo si to primetio. Do poluvremena jedva šut u okvir gola a u nastavku 5 gola. Čudno!
W

Wqw

pre 10 meseci

Slobodno ostanite u Sloveniji i budite prvi u njihovoj trecoj ligi
A

Anketa

pre 10 meseci

Koliko bi gola dao neka ekipa iz Srpske lige ovim igracima iz trece lige Slovenije?
I

Istina

pre 10 meseci

Verovatno 5... partizan u rangu srpskoligasa

ANALIZA

pre 10 meseci

Najmanje 2-3.Recimo Rembas bi mogao ladno da ih dobije sa 2-3 gola razlike.
M

Milojko Arsenić

pre 10 meseci

Koliko god nas uništavali partizanova akademija je u top 3 u Evropi i klubovi iz liga petice to znaju i cene, za razliku od one druge strane koju su već i izvan Evrope provalili čime se služe i kako funkcionišu, primer Arapi i nije ni čudo da im je krajni domet Slovačka, Mađarska i ostale bedne lige

ANALIZA

pre 10 meseci

Škola partizana ne postoji. Nju su izmislili grobari da bi se hvalili. Svaka čast pojedincima ali takvih igrača ima manje od prstiju na jednoj ruci.
h

hahahahahhahaha

pre 10 meseci

razgoropadili se protiv treceligasa...pa koga vi sprdate!!! Vazura i Vucela odlazite!!!!
G

Grga Cvarak

pre 10 meseci

Sta ce nam pojacanja kad smo nenormalno jaki
M

M21

pre 10 meseci

Bravo upravo tako se to radi, imamo jaku ekipu
R

Rds

pre 10 meseci

Tako VV vuce za nos nepismene grobare...eeeee ekipa iz nejake trece lige

ANALIZA

pre 10 meseci

Ako neko ih vuče i treba za njih tako. Neko od njih napisao da će osvoje prvenstvo posle ove pobede .Stvarno blam.
G

Gostpoipoi

pre 10 meseci

A vi se zalite... Ima da divlja Partizan 🤣
G

Gost4

pre 10 meseci

Pisete protiv treceligasa, prvo pripreme su, igrali su uglavnom klinci koji su opravdali ocekivanja, naravno da ce uvijek sa klincima biti u ekipi 2,3 iskusnija igraca i sa utakmicama u nogama.
H

Hahahaha.

pre 10 meseci

Ozbiljan tempo cete Igora Duljaja. Sta reci a ne zaplakati..
N

News

pre 10 meseci

Napred Partizan. Bicemo prvaci ako ovako nastavimo.

ANALIZA

pre 10 meseci

Eto šta je grobarsko hvalisanje...prvaci posle ovoga. Sagnite glavu u pesak ko noj..bruke najveće na ovom svetu.
S

Sascha 2010

pre 10 meseci

Vi ste igrali protiv selekcije igraca iz zonske 4 lige ne secate se ??? i dali su vam gol
p

prc

pre 10 meseci

Ta ceta bi nakantala ove iz trece slovenske lige i plus mi se ne hvalimo jer to je bila samo trening utakmica
.

.........

pre 10 meseci

oooo pa?
g

ggossttt

pre 10 meseci

Rekli smo ti već, piše se sasha i beži da te ne udarim Pesnicom mučeniče!

ANALIZA

pre 10 meseci

Sasa ili Saška..ako je dama u pitanju svakako da nije čudno što je napisala ovakav komentar jer ne poznaje igrače iz Užica a pogotovo ove iz Slovenije koji su objektivno lošiji od igrača iz Užica
9

987653

pre 10 meseci

Ima da vas zgaze svi u prvenstvu
P

Partizanug Jug

pre 10 meseci

Nek nas gaze i sta sad ? Jesi srecan ko malo dete kad dobije sladoled ? Shvati da mi pravi Partizanovci ne gledamo rezultat nego Partizanpa makar ispali u 2 ligu. Tu ne racunam ove koje su se prodali Ostoji Mijailovicu.

ANALIZA

pre 10 meseci

@Partizan jug...na osnovu komentara demantuješ sam sebe. Znam da imaš mnogo nikova i da si promenio ploču kad si shvatio da je sramota da se hvališ ovom utakmicom
P

Pobeda je resenje

pre 10 meseci

Posle neko prica nesto protiv Vazure i Vucelica a oni su napravili mocan Partizan.Casni i posteni ljudi bez mrlje u karijeri i sposobni trgovci.Pravo je cudo kako su jos u Partizanu.
z

zahharije

pre 10 meseci

Osmi rang u Sloveniji (amaterska clanska liga - zona Maribor), kakav crni treceligas.
M

Mop

pre 10 meseci

Nije. 14.liga je u Sloveniji. Vi dobili grupu gradjana iz Užica 3-1
a

auuu

pre 10 meseci

Pregazili ekipu koja je clan trece lige Slovenije! Kako vas nije sramota da tako pisete? Zar vi mislite da IMT ne bi im dao 6 gola!!
s

sshsh

pre 10 meseci

Pregazili selekciju Uzica 3-1... jel to bilo nesto davno pa si zaboravio ili pre nekoliko dana ga Glazer primio kroz usi od amatera?
D

Dieselas

pre 10 meseci

osma liga
M

Mop

pre 10 meseci

Pa što vi niste dali 5 onim ljudima koji se skupili pred utakmicu u Užicu. Tu ste hvalospeve o vašim klincima pisali. Sad ovde prodajete pamet. Strašno
m

mi smo

pre 10 meseci

Nasli ligu koja nam odgovara-ne vracamo se.u Srbiju,polako treca liga Slovenije, uzivancija po pet komada svaku utakmicu juhuhuuu...
C

Cccc

pre 10 meseci

Ne ne pogrešili ste državu vratite se u maticu i tu ostanite.
A

Avan garda Beo Grad

pre 10 meseci

Evropski partizan!! Jaki smo ko zemja
i

idemooo

pre 10 meseci

Natho penaltiko ponovo cepa
G

Gost555

pre 10 meseci

Neka se Glazer dobro pripremi.
N

Nele 007

pre 10 meseci

Ej silo nad silama kad se hvalis protiv treceligasa iz Slovenije kome bi svaka nasa ekipa iz druge lige dala toliko i vise golova
r

realann

pre 10 meseci

Isto kao kad se hvalis pobedom od 3-1 protiv reprezentacije Uzica kojoj bi svaka nasa ekipa dala 5 komada
B

Ba dum tsss

pre 10 meseci

Može se reći da su ih...napesničili hehe
R

Rubikova kocka

pre 10 meseci

Ovi slovenci jel to neka 5 liga ili?
M

Mop

pre 10 meseci

U Sloveniji ne postoji peta liga. Tvoj kolega po pameti još napisao osma. Koji vi problem u glavama imate
J

Ja bree

pre 10 meseci

Liga iznad ekipe Krsko. Poznato?
D

Drndule

pre 10 meseci

Celicna pesnica 🤣🤣🤣
c

cv

pre 10 meseci

tako se to radi a ne ko zvezda jedva 2 gola dali banja luci 😂
J

Jagnjilko

pre 10 meseci

Galaktikosi 🤣. Natho otvorio sezonu penala.
P

Pigmalion

pre 10 meseci

Sprema se za veciti derbi.