(©Reuters)
(©Reuters)

Real dočekuje Liverpul u Madridu, Španija ukida ograničenje za letove iz Engleske

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.03.21. | 18:47

I u Granadi zadovoljno trljaju ruke

Naigrali su se španski klubovi u Evropi ove sezone na neutralnom terenu, a tome se sada nazire kraj. Španija je donela odluku da se ograničenja za dolazne letove iz Ujedinjenog Kraljevstva ublažavaju od 30. marta, pa će Real Madrid i Granada moći da ugoste timove iz Engleske na svojim stadionima.

Ublažavanje mera stupa u pravi čas ako pitate Real Madrid i Granadu. Kraljevski klub u četvrtfinalu Lige šampiona sastaje sa Liverpulom, a meč se neće odigrati na neutralnom terenu u Budimpešti kako je prvobitno planirano. U trenutku izvlačenja parova nije bilo poznato do kada će donete mere iz decembra o posebnom režimu letova iz Ujedinjenog Kraljevstva zbog pojave novog soja virusa korona trajati.

Izabrane vesti

(2.60) Real Madrid (3.30) Liverpul (2.70)

Pošto se mere ublažavaju 30. marta, više ne postoje prepreke da Real Madrid 6. aprila u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona dočeka Liverpul na stadionu „Alfredo di Stefano“. Zinedin Zidan i njegovi izabranici neće morati da troše vreme na putovanje u Budimpeštu, dobiće više vremena za odmor, ali i za pripremu El Klasika, koji se igra u Madridu 10. aprila. Takođe, Granada će 8. aprila dočekati Mančester Junajted u Andaluziji na stadionu „Los Karmenes“ u okviru četvrtfinala Lige Evrope.



tagovi

ŠpanijaReal MadridLiverpulGranadaMančester Junajted

Obaveštavaj me

Real Madrid
Liverpul
Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara