Komentari na vest

Real Madrid da se ozbiljno pripazi: Siti i De Brujne opet igraju fudbal iz 23. veka! (VIDEO)

lpool

pre 24 dana

Za mene je Siti i dalje favorit za ligu, oni jednostavno mogu da pobede sve utakmice do kraja dok za Liverpul i Arsenal ne mogu da tvrdim isto.. Voleo bih da Liverpul osvoji i na lep nacin se oprosti od Klopa.
S

Sprdnja

pre 24 dana

hrvački zahvatGuardiola nad Ezeom u 16 metara , ne daj bože da sudija svira penal protiv Sitija!
o

oboa

pre 24 dana

Real da se zabrine zbog pobede Sitija nad Kristal Palasom.
0

0202

pre 24 dana

Real da se zabrine jer ih nije nijednom nadigrao u zadnjih 6 meceva.
a

adateupitamja

pre 23 dana

@0202- a ko ih je to pa jeste nadigrao (cityja)? retko ko, ili da kazemo niko u bitnim mecevima prethodne sezone npr.
.

.....

pre 24 dana

Rutinska pobeda Građana. Loš utisak kod njih je ostavio uvek pouzdani Rodri sa izgubljenom loptom na 30-tak metara posle čega je igrač Palasa ušao u šansu i pogodio prečku, kod rezultata 1:1. Protiv Reala po meni nisu favoriti, šanse za prolaz su 50-50.
G

Gaizka

pre 24 dana

Protiv Reala će biti od najvećeg značaja da Walker i Ake budu spremni, jer Akanji i Gvardiol nemaju velike šanse da zatvore brza Realova krila Rodriga i Vinisijusa (jer i nisu bekovi). Real ih je izbacio pre 2 godine jer Walker nije mogao da igra pa je Vinisijus uništio Fernandinja u prvoj utakmici. Prošle sezone je njega Walker uštopovao bez problema. Ako bude Siti kompletan ima šansu da se iz Madrida vrati sa povoljnim rezultatom, bez Walkera (u nešto manjoj meri Akea) Siti bi mogao da doživi brodolom u Madridu da im ni revanš na Etihadu ne pomogne.
R

Rale97

pre 24 dana

Dvomec ce odluciti dueli spica protiv stopera.... Sredine terena su prejake u oba tima, bekovi oba tima naspram krila protivnika isto ce biti 50/50, odlucice duel Ridiger/Haland i igrac iz Reala koji bude ulazio u 16-erac protiv stopera Sitija
R

Rale97

pre 24 dana

Ima Real svakako cime da parira Sitiju, samo da Anceloti ne sjebe taktiku kao prosle god za drugi mec, vec da igra kao prvi sa Ridigerom na stoperu i Cuameni obavezno na zadnjeg veznog...
N

Niodevljen

pre 24 dana

Ništa specijalno. Mogla utakmica da ode u bilo kom pravcu, nema stabilnosti, nije to Siti sa kraja prošle sezone. Na 1:1 Palas pogadja prečku, a bilo je i sudijskog guranja. Siti primio 31 gol u 31 utakmici. Napadački su sposobni, nema šta, ali iskusna ekipa koja zna da se odbrani poput Reala svakako ima veće šanse protiv ovog Sitija nego prošlogodišnjeg. Dobijaju mečeve u poslednje vreme, ali svaka utakmica je blizu da im isklizne i ode na drugu stranu u nekim momentima. U ovom periodu prošle sezone nikome nisu dali nikakve šanse.
a

a Real protiv Lajpciga ?

pre 24 dana

to bilo sve ko po loju?,pa doziranje bilo ovde ,pa mozda mogo Palas jos 1 gol da zabije ali trebao 6 najmanje da primi.Ponovo sudije i navlacenje?.
N

Niodevljen

pre 24 dana

Apsolutno tačno. Zar sam pomenuo Real i rekao da nije tako? Real se provukao na čisto sudijsko čašćavanje, alii ne vidim neku vezu sa mojim komentarom. Komentarisao sam igru Sitija u PL. Takodje, nisam najavio Real kao nekog favorita, već da je Siti ranjiv i da nisu bez šanse.
L

Lazeta

pre 24 dana

Najbolji stoper ikad izbacen na poluvremenu hahahah
A

Ante081

pre 24 dana

Pa kad je prosjecni igrac. Nije za City. Bolje da je ostao u Leipzigu.
c

cccccc

pre 23 dana

Ozljeda a ne da je izbacen
E

Emerson

pre 23 dana

Izasao zbog ozljede
M

Maresca

pre 24 dana

Vi defitivno ne gledate utakmicu samo naslov vam je bitan...kakav 23 vek...ovako se nije igralo ni.u 19tom...lopta samo.ide.u nazad kao.ragbi da igraju...dosadno da ne moze dosadnije..na silu neke.golove daju..ubili.su volju za fudbalom svakom.normalnom.coveku
a

a što te moćne ekipe ne izadju visoko?

pre 24 dana

Da vidiš kako bi pucalo sa svih strana i kakve kontre.Nabiju se svi u 12 metara svojih gde će prodje lopta ?
E

E moj

pre 24 dana

Mareska ako ti je doaadno 6 golova i ekipa dala 4 koju kritikujes,samo me zanima koju onda volis i koja ti igra ofanzivnije keve ti?Inace kakav to ti fudbal preferiras kada ti je ovo dosadno???
N

Nekac035

pre 24 dana

A setimo se Bahara, kome su utrapili Djigu, Serifa, i Hvana… plus Olajinka. Pa mi treba da smo srecni sto smo onako odigrali!
B

Bnm

pre 24 dana

MA KAKO DA NE, PROTIV PALASA... A STA BI SA ARSENALOM???
s

stabi

pre 24 dana

Arsenal je u petercu odgledao mec.
J

Junker

pre 24 dana

Dajte kvotu da Haland nece imati sut u okvir gola protiv Reala.
B

Bnm

pre 24 dana

1.09
G

Gaizka

pre 24 dana

Kakva je liga može se desiti da Sitiju ne bude dovoljno ni da sve do kraja dobiju. Ove tri ekipe u završnici sezone mogu da "kiksnu" samo kada igraju jedni sa drugima.
s

santiserano

pre 24 dana

Jebote kakav igrač Kevin De Brujne 😮
G

GostGG3+

pre 24 dana

Pre bih rekao Kevin i Rodri, Haland nije igrao zadnje ~ 3 utakmice