Serhio Ramos (©Reuters)
Serhio Ramos (©Reuters)

Real Madrid, Serhio Ramos i problem od 250.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.11.20. | 06:20

U Madridu se ne „pecaju“ na ponude iz Pariza

Može Pari Sen Žermen da očijuka sa Serhiom Ramosom, da mu šalje „nepristojne“ ponude, ali u Realu se ne pecaju na to.

Štaviše, predsednik Reala Florentino Perez je čvrsto uveren da klub drži sve u svojim rukama kada je u pitanju nastavak saradnje sa kapitenom Ramosom, jedino što ga muči je – matematika. Jednačina sa dve nepoznate: kako skratiti budžet, a da ostane dovoljno novca da bi komandant odbrane ostao još koju godinu na Santjago Bernabeuu.

Izabrane vesti

Kako piše AS, Perez i Ramos su u svakodnevnom kontaktu. Kao da se ništa ne događa, kao da nikakav pritisak oko novog ugovora ne postoji. Pričaju, diskutuju, razmatraju opcije. Međutim, postoji ogroman jaz koji deli dve strane od dogovora.

Jedan od najboljih defanzivaca sveta ima 35 godina i veruje, s razlogom, da mu je ovo poslednja šansa za još jedan veliki ugovor pre završetka karijere. Koliko juče pisalo se da mu je PSŽ poslao ponudu vrednu 20.000.000 evra godišnje neto, što je suma kojoj Real ni blizu ne može da parira.

Naprotiv, najveći problem koji Kraljevski klub ima je velika rupa u budžetu. Real mora kako zna i ume da skreše troškove za 250.000.000 evra, a kada je tako, onda prostora za Ramosovu povišicu, bar neku osetnu, nema. Podseća AS da je Florentino Perez već jednom prošao tu školu i to u slučaju Kristijana Ronalda. Prvi čovek Blankosa je procenio da mu je u tom slučaju bilo najbolje da Kristijana proda Juventusu.

Koliko je to bio dobar potez, ostaje pitanje. Rezultatski možda nije, ali finansijski svakako jeste, pogotovo sada u doba korone. Sada i Juventus gleda može li kako da se oslobodi Kristijanove ogromne zarade.

Perez igra otvorenih karata, tvrdi španski list, predočio je Ramosu koliko Real može da ga plati. I saopštio mu da, ako dobije ponudu koja se ne odbija, slobodno prihvati. Želja je da, ako već dođe do rastanka, on bude prijateljski i bezbolan. Mada, na Santjago Bernabeu i dalje veruju u čudo i da će Ramos ostati. Da neće poleteti za novcem iz Pariza.

Ali znaju u Gradu svetlosti i te kako da budu ubedljivi pregovarači...


tagovi

Real MadridSerhio RamosFlorentino Peres

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara