Komentari na vest

Reči Nikole Krstovića: Zvezda mi je sve dala, osim minuta...

A

Alex55

pre preko 2 godine

"Mašim zicere, koji moju ekipu na kraju koštaju bodova, a hteo sam više minuta u Zvezdi". U najmanju ruku smešno šta je izjavio. Dobio je i više nego dovoljno minuta, pogotovo zato što Stanković forsira mlade igrače, ali ni u jednom jedinom trenutku nije pokazao da zaslužuje da igra više. Koliko je samo Deki kritika dobijao zato što je konstantno forsirao ovog ovde. Jebiga sine, kad dobiješ šansu- iskoristi je. Ne možeš da budeš nevidljiv na terenu, a da očekuješ minute
G

Gost456

pre preko 2 godine

Ovo je jedini igrač za koga se svi apsolutno slažu u jednom - prevara i teška vezara. To se vidi i po komentarima ovde. Za svakog drugog polešimo ali ovde svi imamo isto mišljenje.
G

Gosti

pre preko 2 godine

Tako mlad a tako bahat i bezobrazan...
a

armija

pre preko 2 godine

U svakoj utakmici sam promasio zicer, ali bili smo bolji...
Ć

Ćkomi

pre preko 2 godine

Kad imas toliko samopouzdanja trebao si da prihvatis tu pozajmicu..das 15-20 golova za niski radnicki i vratis se kao prvi spic zvezde..Ali na zalost svestan si i sam da si prosek.
g

ghost11

pre preko 2 godine

Sasvim dovoljno minuta je dobio da pokaže koliko ne zna. Nema smisla za igru, niti prijema, kretnje, brzine, lucidnosti. Jedina vrlina je mladost i srčanost...
G

Gost33

pre preko 2 godine

Uz duzno postovanje decku i slicnin njemu, da Zvezda radi samo za korist kluba i da gleda i ulaze u prave talente bez uplitanja drugih ljudi, ovakvi kao on ne bi, ni stadiona vidjeli. Bar sto se tice Fk Zvezde.
K

Knox

pre preko 2 godine

Rajo oprao pare na malom sa Terzom,mali veze nema.
e

el capo

pre preko 2 godine

Sam si sebi uskocio u usta. Zicer, zicer, zicer... Pa sta ti ocekujes, realno
D

Džabe ste krečili..

pre preko 2 godine

Da nije morao Tvorza da vraća usluge Crnogorcima, ne bi ti video ne teren nego ne bi video stadion. Na silu su te gurali kako bi te prodali, a glavonje bile namirenje.