Rejnijer (©Reuters)
Rejnijer (©Reuters)

Rejnijer i Dortmund - gde je pošlo naopako?

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.02.21. | 21:05

I pad cene od čak 40%

Real Madrid ga je kupio u januaru prošle godine kao jednog od najvećih dragulja brazilskog fudbala. U skladu s potencijalom ga je i platio - 30.000.000 evra. Međutim, samo godinu dana kasnije taj dragulj izgubio je na vrednosti za čak 40 odsto.

I nije samo do korona-krize. Čak se može reći da je finansijska kriza imala manji uticaj. Mnogo veći problem je što momak ne igra.

Izabrane vesti

Brazilski vezista Rejnijer otišao iz Madrida u potrazi za minutima. Došao je u Dortmund. Izgledalo je kao pravi izbor. Ko to boilje brusi dijamante od Milionera? Kad ono... Za šest meseci koliko je u Borusiji Rejnijer je upisao tek 156 minuta na devet utakmica. Nijedan start. Ni kod Lusijana Favra prethodnih meseci, ni kod Edina Terzića. U 2021. tek 20 minuta na terenu. Sve u poslednjem porazu od Frajburga. Saberi-oduzmi više nego slabo. I više nego jasno - problem je izgleda u igraču.

Činjenica da ne igra koliko se očekivalo naterala je Real da razmotri povlačenje Rejnijera sa pozajmice tokom prošlog meseca i slanje u neki drugi, manji klub. Međutim, predstavnici mladog Brazilca i on sam odbacili su takvu mogućnost. Navodno, on je ubeđen da će se izboriti za bolji status do kraja sezone.

Rejnijerova cena trenutno iznosi samo 18.000.000 evra.


tagovi

Rejnijer

Obaveštavaj me

Real Madrid
Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara