Komentari na vest

Reprezentacija ponovo najprijatnija tema u BIH: Četiri boda sa Bilinog polja vode u baraž

P

PopajFJ

pre preko 2 godine

Protiv Francuske na Grbavici 3 penala cista ne svira za Bih ono sto je vidio i lud ..Protiv Kazastana primljen gol u 96 min uz malo srece moglo se doci i do 1 mjesta..Ima na Yt 3 penala ne svirana na utakmici brat bratu dva su 1000 % cista
J

Japp

pre preko 2 godine

Bosna je bila bez nekoliko igraca to stoji li Ukrajina je igrala takodje bez 2-3 najbolja,Zicenka,Malinovskog
E

El Baba

pre preko 2 godine

Nije bas da su im 4 boda dovoljna... Finska ima zadnje kolo Francusku kuci, najverovatnije nezainteresovanu jer ako pobede Kazahstan Franci su na SP kao prvi. Tako Bosni nereseno sa Fincima i pobeda protiv Ukrajine nista ne garantuje. Znaci moraju da dobiju Fince i najmanje nereseno sa Ukrajinom da bi bili u barazu. Pozdrav.
s

sfws

pre preko 2 godine

ti negiras nesto u prvom redu i onda to i potvrdis na kraju hahahahahaha e svaka cast na komentaru
S

Samo Voša

pre preko 2 godine

Drago mi je da Miroslav "Boske" Stevanović dobro igra.Ostavio je lep trag u Voši,nije se snašao najbolje u Španiji,a sad evo igra odličan fudbal.
N

Nevolja87

pre preko 2 godine

Najbolji trener sa najtanjim kadrom u ovom trenutku.Odlicne stvari je uradio do sada i vjerujem da ce na kraju biti drugi,prosto sam ubjeđen.Imaju dvije utakmice kod kuce,gdje im trebaju 4 boda.Sretno Zmajevi.
m

miljan1990

pre preko 2 godine

I Finska i Ukrajina ima da ih tuku u naredne dve utakmice.
N

Nevolja87

pre preko 2 godine

Kako da ne hahah
w

wfw

pre preko 2 godine

Bosna igrala osakaćena protiv Ukrajine i cak imali sansu da pobjede i ti dajes tu izjavu. Uzeli Francuzima bod u Parizu, sa Fincima igrali nerijeseno 2:2 (to i nije pohvalno, ali Finska je igrala EURO i dosta je bolja nego prije), i zasto ne bi kuci mogli osvojit ta 4 boda? Pa Pjanic i Dzeko su veca imena nego svi igraci Srbije realno