Rezime jučerašnjeg dana (petak): Nule i goleade obarale tikete

Vreme čitanja: 3min | sub. 27.03.21. | 08:04

Pogledajte ko vam je doneo novac 26. marta, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli juče

ZAOKRUŽENO

ESTORIL - OLIVERIENSE (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 3:0

Iako je u pitanju duel druge lige Portugalije, mnogo vas je namirisalo ovde lagan prolaz na domaćina. Tako i beše. Favorizovani Estoril je pokraj Atlantika do nogu potuka goste iz okoline Porta.

KASTELJON - ESPANJOL (tip 2, kvota 1,67) - rezultat 1:3

Loše je krenuo ovaj meč, domaćin je rano poveo i delovalo je da nema ništa od laganog prolaza kvote 1,67 na favorizovane goste, koji su ipak preokrenuli i do kraja izdominirali.

KORK SITI - KOUV R. (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 2:1

Irski drugoligaši su konačno otvorili sezonu i eto prilike da se zaradi i na njima. Kec na Kork Siti je prošao, što je dobra najava onogo što sledi. Videćemo da li jedna lasta čini proleće.

BASKONIJA - MILANO (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 86:69

Uragan sa potpisom Pjerije Henrija oduvao je Olimpiju u tom periodu igre. Kakvu renesansu je domaćin doživeo u trećoj deonici govori i podatak da je to tada ubacio samo jednu trojku iz 15 pokušaja, da bi od 20. do 30. minuta igre četiri od šest lopti ušlo u obruč.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

MAURITANIJA - MAROKO (tip 2, kvota 1,55) - rezultat 0:0

Večeras su padali golovi tamo gde ne treba, a tamo gde treba nisu... Tako je, kako je. Maroko kao veliki favorit nije odigrao na nivou, ali nije ni dozvolio rivalu iz kvalifikacija za Kup afričkih nacija da mu probuši mrežu.

OKSFORD - LINKOLN S. (tip 0-2, kvota 1,62) - rezultat 2:1

Tip, koji smo sa oprezom predložili danas, nije prošao. Šta više, bio je "živ" samo do 57. minuta meča u Okfordšajru kada je Tejlor postavio konačan rezultat i prebacio kotu od 0-2 gola.

DANDALK - FIN HARPS (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:2

Počela je nedavno Premijer divizija, najviši rang fudbalskog takmičenja u Republici Irskoj i odmah iznenađenje u drugom kolu. I propast za mnoge tikete u MOZZARTU pošto je veliki broj kladilaca odabrao pobedu favorizovanog domaćina.

FLUMINENSE - VOLTA RED (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 2:3

Lud meč u ludom Brazilu. Prvo je gost vodio 2:0 nakon 26. minuta igre u Rio de Žaneiru, pa je slavni domaćin izjednačio do 74, da bi ovaj tip definitivno pukao u trećem minutu sudijske nadokande.

HIHON - ALKORKON (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 0:0

Najnepopularniji rezultat, ne samo kod sportSkih navijača, nego i kod kladilaca. Naravno, osim ako niste odigrali na golove, pre svega 0-2. No, veliki broj nas je odabrao keca, i nije n se dalo.

VATERFORD - SLIGO (tip 0-2, kvota 1,62) - rezultat 1:2

Oba naša današnja tipa sa irom 0-2 gola nisu prošla i to istim rezultatom. Kao u Oksfordšajru, tako je i u Voterfordu odlučio samo jedan pogodak viška. Ovde je pao u 53. minutu.


tagovi

rezzime danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara