Serhio Kanales ©Reuters
Serhio Kanales ©Reuters

Rezultatska kriza trese Paunovićevu Gvadalaharu, glavni krivac je Serhio Kanales (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.09.23. | 04:52

Iskusni ofanzivni vezista sa dva pogotka doneo slavlje svom Montereju – 2:1

Pre samo nedelju dana svi u taboru meksičke Gvadalahare bili su u odličnom raspoloženju, pošto je ekipa Veljka Paunovića bila na vrhu tabele, sa 13 osvojenih bodova nakon pet odigranih kola, ali je onda usledila neočekivana rezultatska kriza i dva uzastopna poraza od Santos Lagune i Montrereja. Oba puta sa po 1:2.

Za ovaj poslednji odgovorno je užasno otvaranje utakmice Paunovićevog tima. Domaćin je dozvolio gostima da uđu u seriju naleta i prilično lagano probijaju linje odbrane Gvadalahare, pa je već nakon 36 minuta igre bilo 0:2. Strelac oba pogotka bio je bivši grač Real Madrida, Valensije, Sosijedada i Betisa, Serhio Kanales.

Izabrane vesti

Ofanzivni vezista, koji u Montrereju igra napadača, prvi pogodak postigao je već u devetom minutu, nakon pravovremenog dodavanja Rohelija Funes Morija, dok je u 36. minutu bio precizan sa bele tačke, nakon što je Kalderon da Real neoprezno igrao rukom u svom kaznenom prostoru.

Paunović je očigledno spoznao greške iz prvih 45. minuta, pa je dao savete i napravi promene koje su učinile da njegov tim izgleda preporođeno u nastavku.

Da u 59. minutu nije poništen pogodak Roberta Alvarada zbog bukvalno minimalnog ofsajda, Gvadalahara bi verovatno jurila i preokret, pošto je samo sedam minuta kasnije Rikardo Marin glavom pogodio protivničku mrežu nakon odličnog centaršuta Kalderona.

Domaći su do kraja meča silovito napadali, ali i promašivali ozbiljne šanse. U najmanju ruku su zaslužili da osvoje bod, ali sebi jednostavno nisu smeli da dozvole onakvo otvaranje utakmice.



tagovi

Serhio KanalesMonterejČivas Gvadalahara

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara