"ZELENI NISU MOGLI DO POBEDE"
"ZELENI NISU MOGLI DO POBEDE"

REZZIME DANA (petak): Niste ni prošli pored Evrolige, Sent Etjen i Bašakšehir vas pošteno izneverili

Vreme čitanja: 4min | pet. 06.02.15. | 23:40

Pogledajte ko vam je 6. februara doneo novac, a ko je prodao…

ZELENI NISU MOGLI DO POBEDEJoš jedno očajno veče za nas. U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA, uspeli smo da pogodimo svega tri tipa od ponuđenih devet. Iznenadila nas je pobeda Efesa u Milanu gde smo vam savetovali da izbegnete taj par, kao i remi Sent Etjena i Lansa. Mislili smo da će Zeleni lako do pobede. Izostala je i očekivana goleada na Šalke Areni, dok je RB Lajpcig pao u gostima poslednjeplasiranoj ekipi Cvajte, Aueu.

Vi ste bili značajno bolji od nas. Šest od deset uopšte nije loše, a da je Bašakšehir uspeo da sačuva prednost koju je stekao posle preokreta, rezultat bi bio sedam pogodaka i tri promašaja, što je za svaki respekt.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

SPARTA – MVV (tip 1, kvota 1,55)- rezultat 4:1

Roterdamska Sparta je razmontirala Mastriht i poštedela vas nerviranja barem kada je ovaj par u pitanju. Mahmudov je otvorio goste posle pola sata igre, a Kruks izjednačio u 37. minutu. Ponovo je Mahmudov u 54. minutu doneo prednost domaćoj ekipi koja se do kraja postarala da ista poraste do 4:1.

ANŽE – TUR (tip 1, kvota 1,90) – rezultat 2:0

Kakav pogodak u kreču! Iako rezultat ne govori da je bilo teško, verujte, jeste. Tek u 89. minutu utakmice druge francuske lige, Kamara je pogodio za 1:0, dok je Klemons pogodio u trećem minutu nadoknade za konačnih 2:0.

EUPEN – ANTVERPEN (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 4:1

Još jedna ubedljiva pobeda. Domaći su već posle prvog dela vodili sa 3:0, a vi ste praktično mogli da zaokružite ovaj par posle prvih 45. minuta. Antverpen nije mogao ništa drugo sem da u 85. minutu dođe do počasnog pogotka, i to sa bele tačke.

STANDARD – MUSKRON (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 3:0 

Sve je bilo gotovo već posle 26. minutu i mogli ste da gledate meč bez ikakvog pritiska. Krenulo je odlično već u 10. minutu kada je Gonzalez načeo goste, u 21. minutu Imoh Ezekijel postiže drugi gol svoje ekipe, a prekaljeni Igor de Kamargo stavlja tačku na meč, te ste ovde mogli uhvatiti i 1&3+, kao i 1-1. 

LA KORUNJA – EIBAR (tip 1, kvota 2,20) – rezultat 2:0

Odlična kvota i na kraju rutinska pobeda Deportiva iz La Korunje – 2:0. Prvo poluvreme nije bilo za opuštanje pošto nije viđen nijedan gol, ali na startu drugog Perez donosi domaćoj ekipi prednost, ipak gol prednosti i ne pruža neku sigurno te je Kavaliero u 79. postigao drugi gol svoje ekipe i tada ste mogli da se opustite. 

ŠALKE – BORUSIJA M. (tip 1, kvota 2,60) – rezultat 1:0

Verovali ste u Šalke i to bez Klasa Jana Huntelara, možda i zbog Matije Nastasića i remija protiv minhenskog Bajerna u prošlom kolu, a to vam se i te kako isplatilo pošto je jedan gol Trankila Barnete bio dovoljan da pogodite kvotu 2,60. Švajcarac je već u 10. minutu postigao gol u derbiju vrha tabele, a to je bilo dovoljno za pogodak Rudara. 

PRECRTANO

SENT ETJEN – LANS (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 3:3

Zeleni su odlično otvorili meč, poveli već u 18. minutu, u drugom povećali prednost baš kad je trebalo u 58. minutu, ali su gosti za samo 16. minutu u potpunosti preokrenuli rezultat i došli do prednosti! Mevlut Erdinč je u 83. ponovo poravnao ekipe, ali na kraju Sent Etjen nije mogao više od boda što za vas nije bilo dovoljno.

BAŠAKŠEHIR – KARDEMIR (tip 1, kvota 1,80)  - rezultat 2:2

Ovaj meč je bio pun uzbuđenja, ali nažalost po vas domaća ekipa je uspela da izbori samo remi iako je u 87. minutu došla do potpunog preokreta. Gosti su poveli u 21. ali samo četiri minuta je bilo 1:1 i tako sve do 87. kada su vas domaći obradovali, ali tri minuta kasnije, u 90. minutu, gosti dolaze do gola i jednog boda. 

SPLIT – ISTRA (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 2:2

Marin Matoš je odlučio ovaj meč, vezista Istre je postigao po gol u oba poluvremena, a fudbaleri Splita nisu uspeli da nadmaše učinak jednog protivničkog fudbalera. Uspeli su da dođu do izjednačenja u finišu meča, ali im je ostalo samo četiri minuta da dođu do potpunog preokreta i nisu uspeli u tome.

TROA – AJAČIO (tip 1, kvota 1,70) – rezultat 1:1

Mogla je domaća ekipa da vas obraduje iako je gubila od 34. minuta pošto je samo četiri minuta posle izjednačujućeg gola propustila priliku da preokrene meč i to sa bele tačke. Na kraju je gol Korentina u 72. minutu bila jedina stvar koja je Troa uspela da uradi, a prosto je neverovatno da nije uspela da realizuje penal posle naleta zbog izjednačenja.

(FOTO: Action Images)


tagovi

tipovanjesportsko klađenjerezzime danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara