"OČAJNI KOMPANI"
"OČAJNI KOMPANI"

REZZIME DANA (ponedeljak): Pogađajte jednom ko je kiksirao? Da, ponovo Mančester Siti!

Vreme čitanja: 4min | pon. 06.04.15. | 23:33

Pogledajte ko vam je 6. aprila doneo novac, a ko prodao...

OČAJNI KOMPANINAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinara portala MOZZART Sport tog dana.

Solidno ste prošli danas, 70 odsto uspešnosti je za mnoge nedostižna cifra. Istina, dva para su sigurno pocepala bezbroj tiketa: Kristal Palas – Mančester Siti i Bešiktaš – Bašakšehir, a ni Espanjol nije uspeo da savlada Elče i to na svom terenu, što bi bilo sve od promašaja. Porto je uništio Eštoril, kao i Rozenborg Olesund, oni su vam sačuvali živce. Norič je lagano rešio utakmicu sa Šefildom još u prvom poluvremenu, a AIK, Briž, Anderleht i Zvezda su uz malo muke došli do pobeda.

Izabrane vesti

Mi smo bili u minusu što bi se reklo. Nikako da se proslavimo u kategoriji vredi probati. Nijedan nismo pogodili od četiri, istina bili smo blizu na duelu OS-NEC gde smo tipovali da će oba tima postići dva gola, a utakmica se završila rezultatom 1:2. Prodali su nas još Helmond, Petrolul, Votford i Mančester Siti. Pogodili smo Norič, Anderleht i Bornmut. Slab dan za nas, nezgodan je ovaj ponedeljak.

ZAOKRUŽENO

PORTO – EŠTORIL (tip 1, kvota 1,15) – rezultat 5:0

Porto se razgoropadio posle dve utakmice bez pobede i sav bes je iskalio na nesrećnom Eštorilu. Igrom Zmajeva dirigovao je veoma raspoloženi Rikardo Kvarežma koji je dao dva i namestio dva gola. Porto sada ponovo zaostaje tri boda za vodećom Benfikom, a čeka ih i međusobni okršaj u Lisabonu.

ANDERLEHT – ŠARLROA (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 1:0

Ko će ako ne Aleksandar Mitrović? Šampion Belgije bi vas možda i razočarao da srpski reprezentativac nije postigao jedini gol na meču u 63. minutu. Nije to bila ubedljiva ili rutinska pobede kojoj sto se nadali, ali se pobedi u zube ne gleda i Anderleht vas je na kraju ipak ispoštovao trijumfom kod kuće.

KLUB BRIŽ – STANDARD (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 2:1

Loše je krenulo po vas pošto je Adrijan Trebel doneo prednost gostima već u prvom minutu meča, ali ste na kraju ipak pogodili tip za ovaj par. Prvo poluvreme je delovalo sumorno za vas sve do 44. minuta kada je Lior Refaelov postigao gol sa bele tačke za izjednačenje, a isti igrač je takođe iz penala u 67. minutu obezbedio preokret domaćina.

ROZENBORG – OLESUND (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 5:0

Ovde niste morali da se brinete uopšte pošto je domaćin poveo već u prvom minutu preko Helanda, a isti igrač je u 14. minutu povećao prednost Rozenborga. U 40. minutu je već bilo 3:0 i mogli ste da prestanete i da aktivno pratite meč, ali fudbaleri Rozenborga nisu prestali da postižu golove i na kraju su slavili sa 5:0 uz neiskorišćeni penal.

AIK – HALMSTAD (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 2:1

Prvo poluvreme nije bilo sadržajno, nije viđen ni gol, a čak ni žuti karton, fudbaleri na koje ste tipovali su se probudili tek u drugom poluvremenu i za 13. minuta postigli dva gola. Ipak finišu meča nije nedostajalo uzbuđenja pošto je Halmstad smanjio prednost AIK-a u 83. minutu, mada nije uspeo da postigne još jedan na vašu sreću.

NORIČ – ŠEFILD (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 2:0

Zahvalnost dugujete jednom čoveku – Bredliju Džonsonu. Engleski vezista je postigao oba gola na meču te ste zahvaljujući njemu uspeli da pogodite ovaj tip. Džonson je prvi put mrežu zatresao u 33. minutu, a drugi u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena te ste drugih 45 minuta mogli da ispratitet u miru.

METALAC – CRVENA ZVEZDA (bezh 2, kvota 1,20) – rezultat 69:76

Metalac se nije pokazao kao lak protivnik te ste ovde ipak morali da strepite sve do poslednje četvrtine iako je dobro počelo za Zvezdu dobijenom prvom deonicom sa 22:17. Crveno-beli su dobili i drugu četvrtinu, ali su domaćini uzvratili u trećoj i primakli se rivalima. Ipak ekipa Dejana Radonjića je na kraju ipak uspela da slavi.

PRECRTANO

BEŠIKTAŠ – BAŠAKŠEHIR (tip 1, kvota 1,75) – rezultat 0:0

Ekipa Slavena Bilića ponovo je razočarala navijače, ali i ljubitelje klađenja na svim meridijanima. Ovo joj je bio četvrti put u poslednjih pet utakmica da nije osetila slast pobede. Bašakšehir je ubeležio šesti meč zaredom bez poraza. Slavni istanbulski tim polako zaostaje u trci za titulu, sada ima tri boda manje od lidera Galatasaraja.

ESPANJOL – ELČE (tip 1, kvota 1,65) – rezultat  1:1

Duel dva tima u Primeri koja se nalaze u lošoj formi završen je na najpošteniji način prema svemu prikazanom na stadionu El Prat. Espanjol je izneverio navijače i nije opravdao ulogu favorita. Ovo mu je bio peti meč zaredom bez trijumfa u Primeri, dok Elče treći put uzastopno nije osvojio tri boda.

KRISTAL PALAS – MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,65) – rezultat 2:1

Siti se ovim porazom definitivno oprostio od šampionskih ambicija u Premijer ligi. Građani su pali na četvrto mesto i verovatno oborili tikete u pola Evrope.Ekipa Manuela Pelegrinija upisala je četvrti uzastopni poraz na gostovanjima računajući sva takmičenja, a tek je pogotkom Jaje Turea u 78. minutu uspela makar malo da ublaži ovaj neuspeh.

(FOTO: Action Images)


tagovi

tipovanjesportsko klađenjerezzime danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara