Ilustracija
Ilustracija

REZZIME DANA (sreda): Milan, Mančester i Roma po vašoj želji

Vreme čitanja: 4min | sre. 15.07.20. | 23:50

Pogledajte ko vam je doneo novac 15. jula, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

MILAN - PARMA (tip 1, kvota 1,45) - 3:1

Poput Juventusa, Lacija i Rome, nova žrtva je večeras bila Parma. Kao nedavno kada su preokrenuli protiv Juventusa serijom golova za 20 minuta tako su i večeras blickrigom za 20 minuta u drugom poluvremenu preokrenuli protiv Parme na San Siru i slavili 3:1. Milan igra kao da je u transu, a ovo večeras je bila nova potvrda toga. Odlično pogođen kec.

Opširnije OVDE.

MANČESTER SITI - BORNMUT (tip 1, kvota 1,20) - 2:1

Mančester Siti je rutinski odradio posao protiv Bornmuta, mada je na kraju tim Pepa Gvardiole umalo sve prosuo u nadoknadi vremena... Siti je slavio rezultatom 2:1 posle dve majstorije Davida Silve, odnosno gola direktno iz slobodnog udarca i asistencije za Gabrijela Žezusa u prvom poluvremenu, ali su igrači Bornmuta umalo nadoknadili dva gola zaostatka i upisali veliki bod. Na kraju su ipak morali da se zadovolje jednim golom, iako imaju za čim da žale...

Opširnije OVDE.

ROMA - VERONA (tip 1, kvota 1,65) - 2:1

Roma je večeras uspela da slavi i da vam donese novac, a i da sama dođe do tri boda. Vučica je povela u 10. minutu preko Veretua koji je pogodio iz penala, da bi Edin Džeko pred kraj prvog poluvremena podigao rezultat na 1:1. Odmah na startu drugog poluvremena Verona je uspela da postigne gol nade, ali sve je ostalo samo na tome.

Opširnije OVDE.

BRENTFORD - PRESTON (tip 1, kvota 1,37) - 1:0

Ma, kako dobro igra Brentford! Ovaj tim potpuno se preporodio tokom pauze od virusa korona, povezao je sedam pobeda posle nastavka, sada ima ukupno devet u nizu, a danas je i Preston osetio gnev Brentforda - 1:0 (1:0). Nije bilo previše efikasno, ali su Pčele opet odradile posao i samo se to računa. “Beskonačna” serija se nastavila. Koliko Brentford igra moćan fudbal videlo se od početka utakmice. Prosto je neverovatno koliko ovaj sastav igra sa velikim samopouzdanjem.

Opširnije OVDE.

JANG BOJS - SERVET (tip 1, kvota 1,45) - 4:2

Jang Bojs je opet preuzeo vrh na tabeli švajcarskog šampionata, Sankt Galen je sutra na potezu. Aktuleni šampion je pobedom nad četvrtopalsiranim Servetom od 4:2 izbio na prvo mesto sa dva boda prednosti. Pored svojih obradovao je i navijače Partizana. Ako Jang Bojs odbrani titulu, Partizanu se otvara mesto nosioca u potencijalnom plej-ofu za Ligu Evrope.

Opširnije OVDE.

ZENIT - ORENBURG (tip 1, kvota 1,28) - 4:1

Počelo je savršeno po Zenit koji je u 2. minutu stigao do prednosti posle autogola Orenburga. Potom su gosti čak uspeli do izjednačenja i sa tim rezultatom se otišlo na odmor. Međutim, u nastavku utakmice Orenburg je doživeo slom. Zenit je postigao tri komada i tako rešio meč u svoju korist. Ubedljivo i za sebe i za vas.

PRECRTANO

SASUOLO - JUVENTUS (tip 2, kvota 1,70) - 3:3

Au kakva uttakmica. I ko bi mogao da pomisli da Juventus neće doći do tri boda u situaciji kada je posle 12 minuta vodio sa 2:0. Ali, Filip Đuričić je prvo dao nadu Sasuolu golom u 29. minutu, a onda je čak domaćin uspeo i da preokrene i povede sa 3:2. Ipak, Juve je preko Aleksa Sandra na kraju uspeo do izjednačenja i boda.

Opširnije OVDE.

BOLONJA - NAPOLI (tip 2, kvota 1,80) - 1:1

Sa dobrim igrama nastavila je Bolonja našeg Siniše Mihajlovića koji se vratio na klupu posle odrađene suspenzije. Oporavili su se od šokantano prokockane pobede u Parmi u prošlom kolu i pružili dobru partiju protiv Napolija. Da su imali malo više sreće, mogli su Mihini izabranici večeras i da savladaju Napoli, ali ni konačnih 1:1 nije loše.

Opširnije OVDE.

UDINEZE - LACIO (tip 2, kvota 2,00) - 0:0

Ne uspeva Lacio da održi visoku formu na kraju ove sezone i ima dosta oscilacija. Nova je viđena na gostovanju Nebeskoplavih Udinezeu u meču koji se završio najmanje atraktivnim i priželjkivanijim rezultatom. Bez golova. Ne vole to navijači, ali ni svi koji su večeras zaokružili dvojku na Lacio.

Opširnije OVDE.

BRAGA - BELENENSEŠ (tip 1, kvota 1,33) - 1:1

U utakmici između Brage i Belenseša viđena su dva pogotka. Braga je bila bliža pobedi jer je na poluvremenu imala prednost od 1:0. Strelac za domaćina bio je Orta. I sve do 80. minuta Braga je imala sv u svojim rukama, a onda je Kasijera bio precizan za goste i tako je Belenenseš stigao do boda.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara