"NI NEMCI VIŠE NISU NEMCI"
"NI NEMCI VIŠE NISU NEMCI"

REZZIME DANA (sreda): Nemci vas debelo razočarali, Lord Bentner obradovao

Vreme čitanja: 4min | sre. 25.03.15. | 23:45

Pogledajte šta je 25. marta došlo, a šta vas je prodalo

NI NEMCI VIŠE NISU NEMCITežak dan za MOZZARTOVE igrače širom Srbije. Tek tri od deset najigranijih parova ste pogodili što je nezapamćeno loš učinak. Izgleda da vam nikako ne leži reprezentativna pauza koja je ponudu u kladionicama skratila na dva lista. Ispoštovali su vas samo Gruzija, Škotska i Danksa, a i ta tri tipa su došla krajnje sumnjivo i jedva. Šta da vam kažemo, lošije od ovoga, teško da možete!

Mi moramo da se pohvalimo kako smo ponovo bili bolji od vas. Dugo se nije desilo da vežemo dva dana u kojima smo uspešniji od igrača, ali evo i to se dogodilo. Briljirali smo u PREDLOZZIMA u kategoriji fiksevi dana. Uhvatili Barsu dvojku u Kaunasu, keca na Škotsku, tri plus na Nemce i keca na Himki. Doduše kiksirali smo kod vredi probati sa samo jednim pogotkom od četiri, ali nemojte nam zameriti, ipak je to kategorija za rizične parove.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

DANSKA – SAD (tip 1, kvota 2,10) – rezultat 3:2

Šta reći sem Lord Bentner! Tri gola kontroverznog napadača Danske rešila su ovaj susret u kojem je, na sreću svih vas koji ste verovali momcima u crvenim dresovima, Amerika ispustila prednost od 2:1. Danci su bili uporni, nisu odustajali do samog kraja što je na kraju dalo rezultata. Strelac za goste bio je još jedan veliki talenat koji nije uspeo da ispuni očekivanja – Džozi Altidor.

GRUZIJA – MALTA (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 2:0

Gruzija jeste savladala slabašnu Maltu u prijateljskom susretu, ali daleko od toga da je to bilo lagano kao što je trebalo da bude. Golove su postigli, u 83. minutu Kankava i Kvazašvili tek u 92. Tako da možemo da zaključimo da se Malta dobro držala, ali ipak pala u Gruziji. Nije prvi put da Malta muči Gruziju, u četiri susreta koliko su do sada imali, tri puta je Gruzija teško dolazila do pobede, jednom čak ostala i kratkih rukava kada je bilo 1:1.

ŠKOTSKA – S. IRSKA (tip 1, kvota 1,70) – rezultat 1:0

Kakvo mučenje su reprezentativci Škotske i Severne Irske priredili svima koji su bili dovoljno hrabri i optimistični da gledaju ovu utakmicu. Kao što se i očekivalo, nije bilo puno šansi, a jednu od rektih na ovom meču, iskoristio je u 85. minutu štoper domaće selekcije, Kristof Bera.

PRECRTANO

NIGERIJA – UGANDA (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 0:1

Prijateljski susret između Nigerije i Ugande je trebalo da bude opuštena provera i lagana pobeda domaćeg tima. Opušteno jeste bilo, ali Nigerija nije pobedila. Uganda je uspela da slavi protiv velike Nigerije, golom Mije u 81. minutu utakmice. Ipak je Uganda ovu utakmicu shvatila kao takmičarsku pa stoga i pobedila.

MADUREIRA – BONSUKESO (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 1:1

Duel šampionata Karioka između najprijatnijeg iznenađenja, drugoplasirane ekipe Madureira i očajnog Bonukesa, završio se kako nije niko očekivao. Madureira koja se na tabeli nalazi čak iznad jednog Flamenga, bila je u opasnosti da izgubi ovaj duel na svom terenu posle gola Fernandesa u 60. minutu. Tek u 89. došlo je do izjednačenja, nedovoljno da obraduje vas i domaće navijače.

R. KAZABLANKA – HASANIJA (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 1:2

Imala je velike ambicije ekipa iz prelepe Kazablanke. Na dohvat ruke joj je vrh tabele marokanse Botole Pro, ali ako se gube bodovi protiv timova kao što je Hasanija Agadir, onda se domaćoj ekipi ne piše dobro. I dalje je u igri Kazablanka za vrh tabele zbog nekih utakmica manje, ali je danas razočarala i verne navijače i vas.

NEMAČKA – AUSTRALIJA (tip 1, kvota 1,15) – rezultat 2:2

Nemci su izuzetno nonšalantno ušli u duel sa Australijom. Iskusni Sokerusi su uspeli da se izbore i ne izgube na stadionu Fric Valter u Nemačkoj, a u tome im je puno pomogao stav koji su imali domaći, koji je apsolutno netipičan za Pancere. Delovalo je kao da ih je briga, a kako su uspevali da propuste nekoliko izglednih prilika je bio pokazatelj koliko im je (ne)značajna ova utakmica.

START  - FLEKEREJ (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 1:2

Razlika u klasi je jasna, jer je Start prvoligaš i to vas je navelo da tipujete keca, međutim, još jednom se potvrdilo da su kontrolne utakmice nezahvalne za prognozu. Na meču gde se očekivala lagana pobeda favorita, slavio je član Druge lige Norveške. Posle prvog dela u kome je Start uspeo da poravna na 1:1 u 42. minutu. Buhner je u 49. postigao drugi gol za Fekerej i šokirao kladioce.

ENGLESKA U20 – MEKSIKO U20 (tip 1, kvota 1,95) – rezultat 1:1

Engleska nije uspela da dođe do pobobede iako je poslednjih 14 minuta imala igrača više. Meksikanci su poveli na samom startu drugog poluvrmena pogotkom Ramireza, dok je izjednačenje u 78. nakon isključenja Gaudina Englezima doneo Akpom. Gordi albion je napadao u finišu meča, ali nije uspeo još jednom da pogodi mrežu rivala, pa je ostalo 1:1.

BOKA JUNIDOS – HUVENTUD (tip 1, kvota 2,10) – rezultat 1:2

Od samog početka videlo se da nema ništa od keca. Gosti su poveli  već u 13. minutu preko Bandijera, domaći su uspeli da izjednače zahvaljujući Vizkari 11 minuta kasnije, ali je Zempedri šest minuta pre kraja meča doneo dva tri boda Huventudu protiv Boke Junidos.

(FOTO: Action Images)


tagovi

tipovanjasportsko klađenjerezzime danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara