REZZIME DANA (sreda): Pao veliki favorit u Africi, Portugalci došli u poslednjem minutu

Vreme čitanja: 3min | sre. 22.03.23. | 22:42

Pogledajte ko vam je doneo novac 22. marta, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

INDIJA - MIJANMAR (tip 1, kvota 1,42), rezultat 1:0

Indija je opravdala ulogu blagog favorita protiv Mijanmara. Niste mogli da se opustiti prateći rezultat sa ovog duela u Aziji. Indija je povela u nadoknadi prvog poluvremena. Utakmica se završila po vašim željama. Pogodili ste kvotu 1,42.

ŠAUIJA - BELUIZDAD (tip 2, kvota 1,30), rezultat 1:2

Pogodili ste ishod egzotičnog meča u okviru alžirskog kupa. Međutim, sigurni smo da vas je obio hladan znoj kada su domaćini izjednačili rezultat u drugom minutu sudijske nadoknade i to pogotkom iz penala. Ipak, imali su gosti snage da poentiraju preko Baugere i donesu vam dobitak.

LUCERN 2 – KRIEN (tip 1, kvota 1,38), rezultat 3:2

Favorit je opravdao ulogu, ali još jedan meč koji vam nije prijao. Makar kada govorimo o dešavanjima i kretanju rezultata. Dva puta je Krien vodio. Međutim, sredinom drugog poluvremena mladi tim Lucerna je uhvatio poslednji voz. I na kraju stigao do vredne pobede.

PORTUGALIJA U19 – ŠVEDSKA U19 (tip 1, kvota 1,20), rezultat 1:0

Mnogo teže nego što se očekivalo omladinci Portugalije su skršili otpor vršnjaka iz Švedske. Vrlo disciplinovano su odigrali gosti. Bili su na pola koraka od velikog remija. Međutim, Portugalci su nagrađeni za trud. Pogodili su u sudijskoj nadoknadi i izmamili vam osmehe na lica.

ENGLESKA M19 – MAĐARSKA M19 (tip 1, kvota 1,15), rezultat 1:0

Nisu se proslavili omladinci Engleske u preliminarnoj utakmici grupe. Ali su došli do cilja. Za pboedu im je bio potreban pogotak Vebstera u 38. minutu. Međutim, očekivalo se da će lakše završiti posao. Posebno što su Mađari od 58. minuta igrali sa čovekom manje.

REPUBLIKA IRSKA - LETONIJA (tip 1, kvota 1,27), rezultat 3:2

Strašan meč odigran je u Republici Irskoj. Domaćin je krenuo furiozno i sve je nagoveštavalo da će da zgromi nedoraslog rivala. Imali su Irci dva gola prednosti posle samo 17 minuta. Međutim, Letonci su se sabrali. Krenuli mnogo odlučnije i do poluvremena izjednačili rezultat. Bili ste nespokojni, ali ste na kraju dočekali keca, odlučio je pogodak Ogbene u 64. minutu.

PRECRTANO

IMT - MAČVA (tip 1, kvota 1,30), rezultat 1:3

Iznenadna rezultatska kriza uzdrmala je lidera Mozzart Bet Prve lige Srbije. Nakon poraza u Sremskoj Mitrovici u nedelju (1:2), IMT je na svom terenu doživeo neočekivani poraz od Mačve i propustio priliku da dodatno odmakne drugoplasiranom Železničaru iz Pančeva - 1:3 (1:2). Gosti su nakon dva remija ostvarili pobedu, koja ih je približila sredini tabele. Heroj slavlja Mačve bio je vezista Luka Pejović, koji je pogađao mrežu Milorada Kojića u 44. i 69. minutu.

SIJERA LEONE - SAO TOME I PRINCIPE (tip 1, kvota 1,15) , rezultat 2:2

Veliko iznenađenje na afričkom kontinentu. Sve je nagoveštavalo sigurnu pobedu Sijera Leonea. Govorile su o tome i kvote sa današnjeg susreta. Međutim, sve je krenulo po zlu u 43. minutu kada su gosti poveli. Odirao je Sao Tome i Principe ozbiljan meč, poveo i drugi put sredinom drugog poluvremena. Na kraju se zadovoljio velikim remijem.

UKRAJINA M19 – LUKSEMBURG M19 (tip 1, kvota 1,33), rezultat 1:2

Veliko iznenađenje u omladinskim kvalifikacijama. Za Ukrajince je duel sa Luksemburgom trebalo da predstavlja samo zagrevanje za ono što sledi. Međutim, pretvorio se u noćnu moru. Nije vredelo ni što su Ukrajinci pogotkom Horbaha poveli. Luksemburg je brzo izjednačio, potom i odigrao maestralno drugo poluvreme. I napravio senzaciju.

MENSFILD - GRIMZBI (tip 1, kvota 1,95), rezultat 0:0

Nije vam se posrećilo u nižoj engleskoj ligi. Mensfild je napadao, pokušavao, ali se Grimzbi predstavio kao vrlo tvrd rival. Nadali se se sigurno do poslednjeg minuta. Nije vredelo.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara