"RADOST KAENA I ŠOK LORANA BLANA"
"RADOST KAENA I ŠOK LORANA BLANA"

REZZIME DANA (subota): Pa kako je PSŽ uspeo ovo da proda, kako? Bar je Liverpul došao...

Vreme čitanja: 4min | sub. 14.02.15. | 23:53

Pročitajte ko vam je 14. februara doneo novac, a ko je prodao...

RADOST KAENA I ŠOK LORANA BLANAPre nego što budemo analizirali najčešće odigrane parove 14. februara, moramo da se pohvalimo kako smo danas tipovali. Od osam parova pogodili smo šest, od čega smo bili stoprocentni u kategoriji vredi probati! Ako ste danas parove vadili iz naše rubrike PREDLOZZI I TIPOVANJA, sigurno ste se obradovali više puta. Prodali su nas jedino Bornmut i Bazel, a videćete u nastavku REZZIMEA da su i vama bili nesrećni. Vi ste danas tipovali sa polovičnim uspehom, s tim da je Pari Sen Žermen u dramatičnoj utakmici, verovatno razočarao ogroman broj igrača koji su u Ibri i drugaima videli fiks dana.

ZAOKRUŽENO

Izabrane vesti

SEVILJA - KORDOBA (tip 1, kvota 1.40) - rezultat 3:0
S dva gola u finišu prvog dela Sevilja je stekla kapitalnu prednost. Gosti su već početkom drugog poluvremena ostali s igračem manje i tada je bilo jasno da je kac osiguran. Doduše, crveni su dobili i domaćini nešto kasnije, ali ubrzo je usledio i treći pogodak u mreži Kordobe za konačnih i laganih 3:0.
MENHENGLADBAH - KELN (tip 1, kvota 1.75) – rezultat 1:0
Gladbah se bori za Ligu šampiona i bio je apsolutni favorit, međutim, u pitanju je veliki derbi i Keln se hrabro suprotstavio rivalu. Dobro ste se preznojili dok ga Džaka nije dao u prvom minutu nadoknade, ali dobro, važno da je lepa kvota zaokružena na kraju…
KAJZERSLAUTERN - ALEN (tip 1, kvota 1.43) – rezultat 1:0
Kajzerslautern gotovo čitavu sezonu igra daleko ispod svojih mogućnosti, ali vi ne odustajete od tipovanja na nekadašnjeg bundesligaša. Ovoga puta vam se isplatilo. Jedan gol bio je dovoljan za keca, a postignut je još u 22. minutu meča…
ST. DŽONSTON - SELTIK (tip 2, kvota 1.40) – rezultat 1:2
Seltik je prvi gol postigao već u prvom minutu i tako najavio u kom će pravcu da se odvija ovaj susret. Na 2:0 gosti su povisili posle samo nekoliko minuta igre u nastavku, da bi Sent Džonston u 72. smanjio na 1:2. Tada je bilo malo frke u šesnaestercu Kelta, ali nekako su uspeli da se odbrane i sačuvaju pobedu.
KRISTAL PALAS - LIVERPUL (tip 2, kvota 2.10) - rezultat 1:2
I kada dobije i obraduje kladioce, Liverpul ne može bez drame i peripetija. Tako je bilo i danas. Domaćin je poveo sa 1:0 i izgledalo je tada da će Crveni opet da razočaraju armiju kladilaca, ali početkom drugog dela s dva ekspresna gola (50. i 58. minut) rezultat je preokrenut i lepa dvojka je mogla da bude zaokružena…

PRECRTANO

INGOLŠTAT - SANDHAUZEN (tip 1, kvota 1.35) – rezultat 1:3
Lider Cvajte Ingolštat je poražen, tek drugi put ove sezone, i to je moralo da se desi, ali većina vas je verovala da će ekipa nastaviti uspešni niz, ipak fudbaleri Sandhauzena su imali druge planove. Već u prvom poluvremenu su postigli dva gola, preko Vutena, domaća ekipa je smanjila prednost u drugom poluvremenu, ali je Adler u finišu otklonio svaku sumnju oko pitanja pobednika.
HERAKLES - FAJENORD (tip 2, kvota 1.55) - rezultat 2:0
Fajenord definitivno ima problema kada napusti De Kajp i to je dokazano i na gostovanju Heraklesu. Domaćini su oba poluvremena završili prilično jako, Linsen je u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena načeo Fajenord, a Bruns je u 85. postavio konačan rezultat ovog meča, na asistenciju Linsena, koji je definitivno najzaslužniji što vam nije prošao tip.
PSŽ - KAEN (tip 1, kvota 1.28) - rezultat 2:2
PSŽ je ove sezone počeo ozbiljno da prodaje. Međutim, nije delovalo da će to da se desi i danas. Zlatan Ibrahimović je u drugom minutu doneo prednost svom timu prelepim golom, povisio je Laveci na 2:0 pre poluvremena. Kada je sve delovalo savršeno, Sala je u 89. minutu doneo nadu svom timu da bi Bazile pred sam kraj meča poravnao. Titula polako odmiče Svecima, a ne želimo ni da zamislimo kako vam je bilo kada se drugi gol našao u mreži PSŽ-a.
BAZEL- SION (tip 1, kvota 1.40) – rezultat 1:1
Ni Bazel nije hteo da posluša. Golman Vaclik je u 45. minutu dobio crveni karton, napravio penal, koji je u gol pretvorio Modu u trećem minutu sudijske nadoknade. Bazel se nije predavao, napadao je sa igračem manje, postigao gol preko Gašija u 68. minutu, ali i uprkos isključenju jednog gostujućeg igrača pred kraj meča, nije uspeo da preokrene i donese vam radost.
BORNMUT - HADERSFILD (tip 1, kvota 1.55) - rezultat 1:1
Bornmut je bio veliki favorit pred ovaj meč, kao prvoplasirana ekipa Čempionšipa. Kermorgant je postigao vodeći gol za vodeći tim, ali njegovi saigrači nisu mogli da zadrže prednost do kraja. Von je 65. minutu postigao izjednačujući gol i na taj način vam oborio tiket. I uprkos remiju, Bornmut je na gol-razliku ostao prvoplasiran ispred Midlzbroa.

(FOTO: Action Images)


tagovi

tipovanjesportsko klađenjerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara