Riberi ne odustaje, naredne sezone takođe u Italiji

Vreme čitanja: 1min | ned. 04.07.21. | 10:26

Tri kluba ga žele...

Mada je proletos proslavio 38. rođendan, Frank Riberi ne planira u penziju. Fjorentina mu se pre nekoliko dana zahvalila za sve što je uradio u protekle dve sezone (pet golova i 10 asistencija na 50 utakmica za Violu), pa je jedan od najboljih francuskih fudbalera u ovom veku krenuo u potragu za novim poslodavcem.

Kako navode italijanski mediji interesenata je nekoliko, a ono što je sasvim izvesno jeste da će Riberi ostati u Seriji A.

Izabrane vesti

Prema informacijama torinskog Tutosporta Sampdorija je trenutno najbliže dogovoru sa renomiranim asom, mada od ideje da ga angažuju na godinu dana ne odustaje ni Lacio. Isti izvor navodi da su najmanje šanse člana Serije B - Berluskonijeve i Galijanijeve Monce, međutim ni tu opciju ne bi trebalo u potpunosti isključiti.

Monca prošle sezone nije uspela da izbori plasman u elitu i ove će učiniti sve kako bi formirala tim spreman da napravi najveći korak u istoriji kluba.

Frank Riberi igrao je za Mec, Galatasaraj, Olimpik Marselj i Bajern Minhen, s kojim je postigao najveće uspehe u karijeri.


tagovi

Frank Riberiletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara