Vlahović i Riber ©AFP
Vlahović i Riber ©AFP

Riberi otkrio tajni recept: Vlahović se promenio kad je video kako radim

Vreme čitanja: 2min | sub. 10.07.21. | 02:47

"Puno sam razgovarao sa njim, jer zaista ima veliki potencijal, ali morao je da promeni mnoge stvari", kaže francuski as

Legendarni francuski fudbaler Frank Riberi veruje da je imao ogromne zasluge sa veliki uspon srpskog napadača Dušana Vlahovića u prošloj sezoni. Sada već bivši igrač Fjorentine Vlahovića je nazvao "malim bratom" i pohvalio to što je supertalentovani golgeter uvek bio spreman da sasluša savete.

Vlahović je eksplodirao u drugom delu prošle sezone i okončao je sa 21 postignutim golom.

Izabrane vesti

"Vlahović je poput malog brata. Puno sam razgovarao sa njim, jer zaista ima veliki potencijal, ali morao je da promeni mnoge stvari. Gledao je kako radim i promenio se. Videli smo poslednjih nekoliko meseci šta je postigao, srećan sam zbog njega. On je mlada osoba koja sluša i to je važno. Sećam se Svetskog prvenstva 2006. godine, kada smo izgubili u finalu, bio sam mlad i uvek sam slušao. To je veoma važno", rekao je Riberi za Toscana TV.

(2,90) ITALIJA (3,00) ENGLESKA (2,80)

Francuz ne krije da želi da ostane u Seriji A, ali žali što je morao da napusti Fjorentinu.

"Dve godine sa Fjorentinom, navijačima i ovom gradom, bile su divne. Uprkos poteškoćama upoznao sam mnogo divnih ljudi. Šteta je jer sam želeo da ostanem još godinu dana sa Fjorentinom, ali ovo je moja sudbina. Uvek sam bio na raspolaganju ekipi, trudio sam se da dam sve od sebe. Nikada nisam kritikovao klub, imam lepe uspomene i voleo bih da ostanem u Seriji A, ali još uvek ne znam ništa o svojoj budućnosti".

Navijači će se složiti da je zaslužio mnogo bolji tretman u klubu.

"Nije mi bilo lako, dao sam sve za tim. Nisam se čuo ni sa kim, niti me je iko zvao tri ili četiri nedelje. Očekivao sam malo više poštovanja, ali ovo je život. Fjorentina je veliko ime, nadam se da će ponovo moći da bude velika jer navijači Fjorentine zaslužuju više", poručio je Riberi.


tagovi

Dušan VlahovićFrank Riberi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara