Ričmond Boaći (©MN Press)
Ričmond Boaći (©MN Press)

Ričmond Boaći posle Grčke započeo avanturu u Libiji

Vreme čitanja: 1min | ned. 22.01.23. | 12:24

Brzo je pronašao novi angažman

Svako ko je gledao Ričmonda Boaćija tokom prvog boravka na stadionu Rajko Mitić reći će vam da je gledao najboljeg stranog centarfora u istoriji Crvene zvezde, što je uobličio sa 60 golova u 100 nastupa. Srpski šampion je njegove igre dobro unovčio transferom u Kinu za 5.500.000 evra, ali nikada to više nije bio onaj Boaći koji je žario i palio ne samo srpskim terenima, već i u evropskim takmičenjima.

Drugi Boaćijev mandat u Ljutice Bogdana bio je za zaborav, kao i maltene sve što je uradio otkako je drugi put napustio Srbiju i Beograd. U Beitaru je na 28 utakmica upisao šest golova, u Lamiji se zadržao šest meseci i posle jednog pogotka u devet mečeva nedavno je postao slobodan igrač. Međutim, ubrzo je pronašao novi angažman.

Izabrane vesti

Nedelja, 16.00: (2,25) Levadijakos (3,00) Lamija (3,60)

Mediji u Gani pišu da je Boaći dogovorio prelazak u libijski Al Ahdar. Klub iz Bajde takmičiće se ove sezone u grupnoj fazi Kupa konfederacija, što je u evropskim okvirima Liga Evrope. Ahdar je klub duge istorije, ne i zapaženog učinka. Triput je bio finalista libijskog kupa, poslednji put 2007. godine, kada je takođe bio nadomak trofeja u tamošnjem Superkupu i takođe poražen. Ovo će mu biti treći nastup u Kupu konfederacija, prvom nakon 2008. godine kada je obezbeđen prolaz u nokaut fazu.


tagovi

Ričmond BoaćiLibijaZimski prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara